• Nederlands
    • Engels

Waarom online software voor het kwaliteitsmanagementsysteem?

Als kwaliteitsafdeling heb je te maken met diverse eisen uit wet- en regelgeving, certificeringsstandaarden en klantenstandaarden waar je bedrijf aan moet voldoen. Voortdurende veranderingen en uitbreidingen van deze eisen zorgen ervoor dat je als kwaliteitsafdeling een steeds uitgebreider takenpakket krijgt. De opeenstapeling van administratieve handelingen en het dubbel invoeren van data kunnen ervoor zorgen dat je de grip op het kwaliteitsbeheerssysteem verliest. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Het gebruik van een online software voor kwaliteitsmanagement is dé oplossing!

Automatiseer met kwaliteitsmanagement software

Met qa online software. Hiermee automatiseer je een groot deel van de administratieve handelingen en zet je data automatisch om tot informatie. Een voorbeeld hiervan is een digitale inspectielijst waarbij je ingevoerde afwijkingen en foto’s automatisch omzet tot een rapportage en trendgrafieken. Daarnaast geven koppelingsmogelijkheden met andere softwarepakketten een reductie in het dubbel invoeren van data.

kwaliteitsmanagement software

 

 

 

 

De voordelen van kwaliteitsmanagement software

Als je met online software qa werkzaamheden digitaliseert, realiseer je een efficiëntieslag op je kwaliteitsafdeling, binnen je organisatie en houd je grip op kwaliteitszaken. Je behoudt namelijk beter het overzicht, bespaart tijd op het uitvoeren van administratieve handelingen en voorkomt fouten als gevolg van dubbel invoeren van data. Door zowel de tijdbesparing als de automatisch gegenereerde informatie in te zetten voor continue verbetertrajecten, til je de kwaliteitsborging van je producten naar een hoger niveau en verhoog je de klanttevredenheid.

Alle voordelen kort samengevat:

  • Overzicht behouden
  • Tijd besparen
  • Hoger niveau kwaliteitsborging van de producten

Kwaliteitsmanagement software van Normec CareNet Online

Normec CareNet Online biedt met de software quality assurance oplossingen om je kwaliteitsbeheerssysteem te automatiseren. Je automatiseert hiermee zaken zoals inspecties en audits, e-learning, handboek, specificatiebeheer, registraties en leveranciersbeheersing.

De qa online software is ontwikkeld naar aanleiding van de vraag vanuit kwaliteitsmanagers om kwaliteitswerkzaamheden sneller en efficiënter en binnen één online tool te kunnen uitvoeren en borgen. Zo is een pakket ontstaan van diverse samengestelde modules om kwaliteitsafdelingen optimaal te bedienen. Gezien de modulaire opbouw kun je met de software qa werkzaamheden naar wens en gefaseerd digitaliseren.

Demo aanvragen

Door met onze software quality assurance zaken te digitaliseren, maak je een aanzienlijke efficiëntieslag en zorg je eenvoudig voor continue verbetering binnen je organisatie. Wacht niet langer en vraag snel een demo aan!

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten