• Nederlands
    • Engels

Voorjaarsactie: gratis digitale inspecties

Wil jij direct aan de slag met jouw eigen inspectielijst via de inspectie app? Profiteer dan nu van onze voorjaarsactie. Hierbij inspecteer je 1 maand gratis digitaal met je eigen inspectielijst, zodat je direct ziet wat digitaal inspecteren je oplevert.

Benieuwd wat digitale inspecties zijn?

Bekijk het in 1 minuut:

Wat houdt de actie in?

Jij verstuurt de inspectielijst die je nu gebruikt naar ons. Daarna richten wij jouw eigen digitale omgeving in en plaatsen daarin de gedigitaliseerde inspectielijst. Je loopt zelf een maand lang je eigen inspectieronden via de inspectie app op tablet of smartphone. Na afronding van iedere inspectie is de rapportage direct klaar en te downloaden vanuit je eigen online omgeving.

Eenvoudig offline inspecteren

Inspecteren via tablet of smartphone is super eenvoudig met de inspectie app. Wij zorgen dat alles voor je klaar staat, zodat je alleen nog maar de gratis inspectie app hoeft te installeren op jouw apparaat. Nadat je de inspectielijsten in de inspectie app hebt ontvangen, voer je eenvoudig alle inspecties offline uit.

Wat levert digitaal inspecteren je op?

In je eigen online omgeving kun je onder andere een onbeperkt aantal inspectielijsten aanmaken, inplannen en uitvoeren. Ook maak je onbeperkt gebruik van inspectierapportages in alle gewenste lay-outs en zie je op ieder moment realtime statistieken. Je gaat hierdoor:

  • Tot 60% tijd besparen
  • Meer draagvlak voor kwaliteitszorg realiseren
  • Eenvoudig aan de slag met continue verbetering

Actievoorwaarden

Download hier alle actievoorwaarden. Aanmelden kan tot 1 juni 2020.

Waar wacht je nog op?

Klaar voor de overstap naar digitale inspecties? Vul dan onderstaand formulier in, upload eventueel meteen je inspectielijst en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles voor je in orde te maken.

Aanmelden gratis digitale inspecties

  • Upload je inspectielijst.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
voorjaarsactie2020 boxarrow-up

Jouw inspectielijst gratis digitaal ontvangen?

Vul het formulier onder aan deze pagina in, upload eventueel meteen je inspectielijst en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles in orde te maken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
  • Tot 60% tijd besparen
  • Meer draagvlak voor kwaliteitszorg realiseren
  • Eenvoudig aan de slag met continue verbetering
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten