• nl
    • en

Track & Trace

Via het tabblad Track & Trace kun je snel en gemakkelijk terugzien welke ingrediënten aan welke grondstoffen, recepten en verkoopartikelen zijn gekoppeld.

  1. Klik in het dashboard op ‘Specificaties‘ en open het tabblad ‘Track & Trace’.
  2. Selecteer onder ‘Instellingen’ bij ‘Van’ Ingrediënt, Grondstof of Recept/halffabrikaat. Typ vervolgens in het invulveld dat verschijnt de naam van het ingrediënt, de grondstof of het Recept/halffabrikaat en selecteer in het lijstje dat verschijnt de juiste naam. Of klik op ‘Opzoeken‘ en klik vervolgens in het pop-up scherm het gewenste item aan.
  3. Selecteer vervolgens bij ‘Naar’ Grondstoffen, Recepten/halffabricaten of Verkoopartikelen.
  4. Indien alle gewenste filters zijn geselecteerd dien je op ‘Updaten‘ te klikken om de Track & Trace selectie te tonen.
  5. Je ziet nu een overzicht van de Grondstoffen, Recepten of Verkoopartikelen (zoals geselecteerd bij ‘Naar’) waar de betreffende Ingrediënten, grondstoffen of Recepten (zoals geselecteerd bij ‘Van’) aan gekoppeld zijn.

Bel afspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten