• nl
    • en

Ingrediënten

Onder dit tabblad in CareNet dienen alle van toepassing zijnde ingrediënten te worden ingevoerd. Het betreft hier ruwe data, de ingevoerde ingrediënten dienen straks te worden gekoppeld aan in te voeren ‘Grondstoffen’. Ingrediënten zijn in dit geval alle losse ingrediënten die zich in de ingekochte grondstoffen bevinden. Bijvoorbeeld: grondstof brood bestaat uit de ingrediënten bloem, boter, zout, gist, water. Deze losse ingrediënten dienen allen allereerst onder het tabblad ‘Ingrediënten’ te worden ingevoerd alvorens de Grondstof ‘brood’ kan worden toegevoegd.

Bel afspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten