• nl
    • en

Categoralen

Onder dit tabblad kunnen alle van toepassing zijnde categoralen voor de ingrediëntendeclaratie van de producten worden toegevoegd. Categoralen zijn vooraf gedefinieerde acties die dienen te worden uitgevoerd met de ingevoerde ingrediënten voor de ingrediëntendeclaratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Water: niet tonen onder X% met X = 5. Het ingrediënt water wordt in dit geval achterwege gelaten in de ingrediëntendeclaratie indien de totale hoeveelheid water in de receptuur lager is dan 5%. Let op: het weglaten van water indien het percentage lager is dan 5% is niet toegestaan bij vlees, vleesbereidingen, onverwerkte visserijproducten en onverwerkte tweekleppige weekdieren.
  • Kruiden en specerijen: samenvoegen onder X% met X = 2. Indien het aandeel kruiden en specerijen in totaal lager dan 2% is, worden deze automatisch samengevoegd tot ‘kruiden en specerijen’ in de ingrediëntendeclaratie.
  • Groenten: clusteren onder X% met X = 100. Groenten worden in dit geval geclusterd in de ingrediëntendeclaratie, zodat alle in de receptuur voorkomende groenten in één keer weergegeven worden en niet op bijvoorbeeld 5 verschillende plaatsen in de declaratie. De weergave in de declaratie is dan bijvoorbeeld als volgt: groenten (paksoi, wortel, erwten, spinazie, paprika).

Bel afspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten