• Nederlands
    • Engels

Filteren van weergave

Het is mogelijk om in het tabblad Allergenenmatrix te filteren op productgroep, productnaam, allergenen aanwezig en allergenen afwezig. Op deze manier kun je alleen de verkoopartikelen laten weergeven welke bij de betreffende filters horen.

  1. Klik in het dashboard op ‘Specificaties‘ en open het tabblad ‘Allergenenmatrix’.
  2. Selecteer onder ‘Instellingen’ indien gewenst voor welke productgroepen je de allergenenmatrix wilt terugzien. Indien je kiest voor ‘Selectie…’ verschijnen alle productgroepen en kun je de gewenste productgroep(en) aanvinken.
  3. Voer indien gewenst in voor welke productnaam je de allergenenmatrix wilt terugzien. Typ hiertoe de productnaam of een gedeelte van de naam.
  4. Selecteer indien gewenst voor welke aanwezige allergenen je de allergenenmatrix wilt terugzien. Indien je kiest voor ‘Selectie…’ verschijnen alle allergenen en kun je de gewenste allergenen aanvinken. Klik op ‘Selecteer alles‘ om alle allergenen aan te vinken, of klik op ‘Selecteer niets‘ om alle allergenen uit te vinken.
  5. Indien alle gewenste filters zijn geselecteerd dien je op ‘Updaten’ te klikken om de allergenenmatrix behorende bij de selectie te tonen.
  6. Klik in alle selectievensters op ‘Alle’ en klik vervolgens op ‘Updaten‘ om de allergenenmatrix voor alle verkoopartikelen te tonen.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten