• Nederlands
    • Engels

Allergenenmatrix

Via het tabblad Allergenenmatrix kun je op ieder gewenst moment bekijken welke allergenen in je verkoopartikelen (eindproducten) aanwezig zijn. Op deze manier heb je het allergenenoverzicht voor je bedrijf altijd up-to-date.

Ga met de muis op de bullet staan om een toelichting te krijgen over de betekenis van de bullet.

  • Rode bullet betekent: aanwezig
  • Oranje bullet betekent: bevat sporen van
  • Blauwe bullet betekent: onbekend

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten