• nl
    • en

Verlopen documenten

Voor ieder document dient onder tabblad ‘Details’ te worden ingesteld wat de verloopdatum is van het document. Zo zorg je ervoor dat documenten regelmatig worden geverifieerd. Verlopen documenten worden weergegeven onder tabblad ‘Verlopen documenten’.

Let op: alleen de medewerker die als ‘Auteur’ is ingesteld onder het tabblad ‘Details’ voor een document heeft de mogelijkheid om het document aan te passen. Alleen de medewerker die als ‘Verificateur’ is ingesteld onder het tabblad ‘Details’ voor een document heeft de mogelijkheid om het document te verifiëren.

  1. Klik in het dashboard op Handboek en open het tabblad ‘Verlopen documenten’.
  2. Klik op het verlopen document om het te openen.
  3. Controleer de inhoud van het document en pas het document waar nodig aan, wijzig in tabblad Details bij geldigheid de datum ‘Verloopt op’ naar de nieuwe verloopdatum (bijv. vandaag + 1 jaar) en klik op wijzigingen opslaan om de wijzigingen definitief op te slaan.
  4. Klik op markeren voor verificatie om het document opnieuw aan te bieden voor verificatie.
  5. Voer een passend logbericht in in het pop-up venster wat verschijnt waarin je vermeld welke wijzigingen je hebt doorgevoerd en klik op markeren voor verificatie. Let op: ook indien je in de inhoud van het document niet hebt gewijzigd, dien je het document opnieuw te verifiëren, zodat de verloopdatum juist wordt aangepast en het document niet meer onder ‘Verlopen documenten’ verschijnt.
  6. Het document wordt nu verwijderd uit het tabblad ‘Verlopen documenten’ en weergegeven onder het tabblad ‘Te verifiëren documenten’. De gewijzigde versie wordt gepubliceerd zodra het document is goedgekeurd door de verificateur.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten