• nl
  • en

Te verifiëren documenten

Indien een document wordt gemarkeerd voor verificatie, wordt het document weergegeven onder het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.

Let op: je kunt het document alleen verifiëren indien je als verificateur bent ingesteld onder ‘Details’ voor het betreffende document.

 1. Klik in het dashboard op Handboek en open het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.
 2. Klik op het document om het te openen.
 3. Bekijk het document en ga na of het document voldoet aan de eisen van de organisatie, klant, wet- en regelgeving, kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen, etc.
 4. Indien het document voldoet en gepubliceerd mag worden, klik dan op de knop verifiëren. Een pop-up venster verschijnt met de melding ‘Bericht verifiëren?’. Klik op OK om definitief te verifiëren of klik op Annuleren om het document nog niet te verifiëren.
 5. Indien het document nog niet voldoet aan de eisen klik dan op de knop afkeuren. Een pop-up venster verschijnt met een invoerveld voor een logbericht. Voer een bericht in waaruit je laat blijken waarom het document is afgekeurd, dus wat dient de auteur te wijzigen om het document goed te kunnen keuren? Bijvoorbeeld: lettertype voldoet niet aan organisatie lay-out, enkele spelfouten aanwezig, normen zijn niet vermeld op het registratieformulier, terwijl dit verplicht is volgens de wet- en regelgeving. Klik vervolgens op afkeuren om het document definitief af te keuren of klik op sluiten om het document nog niet af te keuren.
 6. Indien gekozen is voor de optie ‘Verifiëren’ is het document goedgekeurd en is het gepubliceerd en inzichtelijk voor alle medewerkers die het recht hebben om het document te bekijken. Het document wordt niet meer weergegeven onder het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.
  Indien gekozen is voor de optie ‘Afkeuren’ is het document afgekeurd en wordt het weergegeven onder het tabblad ‘Afgekeurde documenten’. Het document dient te worden aangepast en opnieuw te worden aangeboden voor verificatie, voordat het kan worden gepubliceerd.
 7. De status van verificatie kan altijd worden teruggezien via het beheer van het document. Open het document in Beheer en klik op tabblad ‘Versies’, open vervolgens een versie door rechts in de rij op ‘Bewerk’ te klikken en klik in de versie op tabblad ‘Verificatie’. Je ziet hier precies in welke volgorde een document door welke personen dient te worden geverifieerd en wat daar de status van is.

Bel afspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten