• nl
  • en

Afgekeurde documenten

Indien een document is aangeboden voor verificatie en deze is afgekeurd door de verificateur, wordt het document weergegeven onder het tabblad ‘Afgekeurde documenten’.

 1. Klik op het document om deze te openen.
 2. Klik op het tabblad ‘Timeline’ om het logbericht van de verificateur te bekijken wat geplaatst is bij het afkeuren van het document, zo wordt duidelijk wat dient te worden aangepast in het document.
 3. Klik op bewerken.
 4. Pas de nodige gegevens van het document aan.
 5. Klik op wijzigingen opslaan om de wijzigingen in het document definitief op te slaan of klik op of annuleren om de oude instellingen te behouden.
 6. Klik op markeren voor verificatie.. om het document opnieuw aan te bieden voor verificatie.
 7. Voer een passend logbericht in voor de verificateur, geef hierbij aan welke wijzigingen je hebt doorgevoerd en klik op markeren voor verificatie.
 8. Het document wordt nu verwijderd uit het tabblad ‘Afgekeurde documenten’ en weergegeven onder het tabblad ‘Te verifiëren documenten’.

Bel afspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten