• Nederlands
    • Engels

Preview van cursus bekijken

Voor een nieuwe of bestaande cursus kan vanuit ‘Beheer’ direct worden gezien hoe deze cursus er voor de cursist uit komt te zien.

  1. Klik in het CareNet dashboard op E-learning en open het tabblad ‘Beheer’.
  2. Klik op de cursus waarvan je een preview wilt bekijken.
  3. Klik rechts in het scherm op ‘Cursus bekijken’.
  4. Je doorloopt nu de cursus zoals de cursist deze straks ook te zien krijgt. Let op: de berekening van scores wordt niet meegenomen in de preview. Aan het einde van de cursus zie je dus altijd de melding dat je geslaagd bent, ongeacht welke antwoorden je hebt ingevuld. Het doorlopen van alle vragen, antwoorden en toelichtingen zoals de cursist dat aan het eind van de cursus doet, wordt niet weergegeven in de preview. Ook het downloaden van het certificaat is niet mogelijk vanuit de preview.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten