• Nederlands
  • Engels

Eigen template toevoegen

Het is mogelijk om eigen templates toe te voegen aan CareNet, zodat deze gebruikt kan worden in de te ontwerpen cursus. Hiermee geef je de cursus een bedrijfseigen uiterlijk.

 1. Klik rechts bovenin het venster op ‘het tandwieltje’ en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
 2. Klik rechts in het venster op ‘E-learning Templates’.
 3. Klik rechts in het venster op ‘toevoegen’.
 4. Voer een naam in voor de E-learning template die je wilt toevoegen en klik op bestand bijvoegen om het gewenste bestand op je computer te selecteren. Let op: de template dient een resolutie te hebben van 1000 bij 450 pixels.
 5. Klik op ‘Opslaan’ om de toegevoegde template op te slaan.
 6. Klik in het CareNet dashboard op E-learning en open het tabblad ‘Beheer’.
 7. Klik op de cursus waarvan je de template wilt wijzigen of klik op ‘cursus toevoegen’ om een nieuwe cursus aan te maken.
 8. Klik op het tabblad ‘Slides’ en klik op ‘bewerken’.
 9. Voeg een nieuwe slide toe of bewerk een bestaande slide en klik op ‘template icoontje’ om de gewenste template (sjabloon) te selecteren.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten