• nl
  • en

Cursus toevoegen

 1. Klik in het CareNet dashboard op E-learning en open het tabblad ‘Beheer’.
 2. Klik rechts in het scherm op ‘Cursus toevoegen’.
 3. Vink aan of het een interne of externe cursus betreft. Een interne cursus is een cursus die in CareNet gevolgd wordt door de cursisten. Een externe cursus is een cursus die buiten CareNet gevolgd is door de cursisten. Door de externe cursus in CareNet te zetten, kun je deze cursus inplannen in een cursistengroep en bijbehorende certificaten hieraan koppelen. Klik hier voor een uitleg. Hiermee heb je het opleidingsplan voor je organisatie altijd compleet.
 4. Voer de naam van de cursus in.
 5. Vink ‘Actief’ aan indien je cursus actief wilt maken (deze verschijnt dan in het tabblad ‘Actief’ onder beheer).
 6. Voer de maximale tijdsduur voor de cursus in. Tijdens het volgen van de cursus verschijnt de resterende tijd bovenin het scherm. Indien de tijd bijna verstreken is, wordt de cursist gewaarschuwd. Na verstrijken van de tijd is het voor de cursist niet meer mogelijk de cursus af te ronden. De cursus zal opnieuw gevolgd moeten worden om te kunnen slagen voor de cursus.
 7. Voer in hoeveel pogingen de cursist krijgt voor het volgen van de cursus. Bijvoorbeeld: indien het aantal pogingen ’3′ is, mag de cursist 2 keer zakken voor de cursus, indien de cursus bij de derde poging nog niet behaald is, kan de cursus niet meer gevolgd worden door deze cursist. Voer ’9999′ in indien de cursist een oneindig aantal keer de cursus mag herhalen. Indien de cursist geslaagd is voor de cursus, is het niet meer mogelijk de cursus opnieuw te volgen.
 8. Selecteer de taal voor de uitnodigingen, certificaten en standaard e-learning tekst (geslaagd tekst, gezakt tekst, download certificaat tekst).
 9. Voer het percentage in wat cursisten dienen te behalen bij het beantwoorden van de vragen om te kunnen slagen voor de cursus. Bijvoorbeeld: je voert 80% in als percentage dat de cursist minimaal dient te behalen om te kunnen slagen voor de cursus. Indien de cursist 10 vragen dient te beantwoorden, waarbij voor iedere vraag 1 punt kan worden behaald, dient de cursist minimaal 8 van de 10 vragen goed te beantwoorden.
 10.  Voer in hoe lang de cursus geldig is. De geldigheidsduur verschijnt uiteindelijk in het overzicht met cursisten per cursus, zo kan gemakkelijk worden terug gezien welke cursussen verlopen zijn en herhaald dienen te worden.
 11.  Voeg eventuele opmerkingen toe.
 12.  Selecteer de afdeling en de beheerder van de cursus.
 13.  Klik op ‘Opslaan’ om de ingevoerde gegevens op te slaan.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten