• Nederlands
  • Engels

Bestaande cursus bewerken

 1. Klik in het CareNet dashboard op E-learning en open het tabblad ‘Beheer’.
 2. Klik op de cursus die je wilt bewerken.
 3. Klik op ‘Bewerken’.
 4. Pas indien gewenst de gegevens in het tabblad ‘Details’ aan of pas de slides of secties in het tabblad ‘Slides’ aan door naast de titel van de slide of sectie naam op Bewerk’ te klikken. Let op: klik in het slide bewerk venster op ‘Opslaan’ om de wijzigingen definitief op te slaan, of klik op ‘Sluiten’ om de wijzigingen niet op te slaan.
 5. Verwijder slides of secties door naast te titel van de slide of sectie op ‘Verwijder’ te klikken. Een pop-up venster met de melding ‘Slide verwijderen’ of ‘Sectie met alle slides verwijderen’ verschijnt, klik op ‘Ok’ om definitief te verwijderen of op ‘Annuleren’ om de slide / sectie te behouden.
 6. Voeg nieuwe slides of secties toe door te klikken op ‘Slide toevoegen’ of ‘Sectie toevoegen’.
 7. Wijzig de volgorde van de slides binnen een sectie door links in de rij op het vierkantjes met de i of de q te klikken en de slide te slepen naar de juiste plaats door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Let op: het is niet mogelijk om slides van de ene sectie naar een andere sectie te slepen. Wijzig de volgorde van secties door rechts in de sectie op ‘de rechthoek met stippen’ te klikken en de sectie te slepen naar de juiste plaats door de linkermuisknop ingedrukt te houden.
 8. Klik na het doorvoeren van wijzigingen op ‘Opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten