• nl
  • en

Apple ID aanpassen

Om op je iPad de Inspectietool app te downloaden vanuit de App Store, dien je een Apple ID aan te maken en hiermee in te loggen op de iPad. Onderstaand kun je lezen hoe je uitlogt bij de huidige Apple ID en een nieuwe ID aanmaakt.

 1. Tik op de iPad op Instellingen > Apple ID (links bovenaan).
 2. Tik rechts in het scherm op ‘Log uit’
 3. Voer in de pop-up je Apple ID wachtwoord in en tik op ‘Schakel uit’ om uit te loggen. Nadat je bij bent uitgelogd, heb je mogelijk pas toegang tot sommige gegevens die in iCloud zijn bewaard wanneer je opnieuw inlogt.
 4. Kies Bewaar op iPad of Verwijder van iPad als je wordt gevraagd wat je wilt doen met de iCloud-gegevens.
 5. Tik vervolgens links bovenin op ‘Log in op je iPad’.
 6. Om een nieuwe Apple ID aan te maken, tik je in de pop-up die verschijnt op ‘Heb je nog geen Apple ID of ben je deze vergeten?’
 7. Tik vervolgens op ‘Maak Apple ID aan’ en doorloop de instructies en stappen op het scherm.
 8. Tik vervolgens rechts in het scherm op ‘Maak nieuwe Apple ID aan’ en doorloop de instructies en stappen op het scherm.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten