• Nederlands
  • Engels

Overstapservice

In de loop der jaren heeft je kwaliteitsafdeling waarschijnlijk al veel gegevens en documenten verzameld. Geen probleem. Met onze overstapservice zorgen we ervoor dat de gewenste data overgezet wordt naar onze applicatie. We geven je graag enkele voorbeelden uit de praktijk:

 • Snel aan de slag met het online handboek
  Eén van onze klanten beschikte al over een compleet kwaliteitshandboek in de vorm van losse Word documenten. Na afloop van de implementatiedag hebben we alle documenten overgezet naar de online handboekmodule, zodat het handboek van onze klant binnen een week volledig gedigitaliseerd was.
 • Direct tijdsbesparing op het uitvoeren van inspecties
  Het uitvoeren van inspecties gebeurde bij een klant tot voor kort nog handmatig. Zij gebruikten hiervoor diverse inspectielijsten. Tijdens de implementatiedag hebben we samen bekeken welke statistieken voor hen van belang zijn en hebben we direct alle inspectielijsten overgezet naar onze applicatie. Zo kon de klant na afloop van de implementatiedag direct profiteren van 50% tijdsbesparing op het uitvoeren van inspecties.
 • Alle registraties gedigitaliseerd
  De registraties van een klant werden altijd handmatig ingevuld. Voorafgaande aan de implementatiedag hebben we alvast enkele registratieformulieren uit de hygiënecode overgezet. Na afloop van de implementatiedag hebben we de overige formulieren overgezet, zodat zij kort na de implementatie alle registraties digitaal konden gaan uitvoeren.

Tijdens een vrijblijvende demo bespreken we graag de huidige situatie zodat we een passende overstapservice kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden en onze overstapservice voor je organisatie? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten