• nl
    • en

Over Normec CareNet Online

Onze software is ontwikkeld voor en door kwaliteitsmanagers met meer dan 20 jaar ervaring, in alle voedselbranches en zorgsectoren. Normec Carenet Online is ontstaan door de vraag vanuit de markt naar slimmere en efficiëntere oplossingen voor de kwaliteitsafdeling. Wij bieden een nieuwe manier van kwaliteitsbeheersing met een cloud applicatie. Onze consultants verzorgen de invulling van automatiseringsmogelijkheden bij jou op locatie met slimme digitale QA oplossingen. Daarnaast begeleiden wij automatiseringstrajecten, migratietrajecten en specifieke opdrachten op projectbasis om de kwaliteitsafdeling te automatiseren.

Ons team

Onze medewerkers staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Benieuwd met wie je aan de telefoon gesproken hebt, met welke supportconsultant je gechat hebt of met welke accountmanager je een afspraak hebt? Maak kennis met ons team:

Rick Veldkamp

Business Unit Manager

Patrick Strijker

Teamlead

Ilse Linthorst

Sales

Martijn van de Wiel

Sales

Marlous van Drunen

Marketing

Ramon Verwegen

Customer support

Jeroen Fokkink

Implementaties

Roy de Putter

Technical support

Thymon Maarsen

Technical support

Missie

Ons doel is om samen met de klant ‘continu te verbeteren’. Onze QA applicatie is daar geen uitzondering op. Wij hebben de volgende missie gedefinieerd:

Met één multifunctionele tool de gehele kwaliteitsafdeling kunnen ondersteunen, centraliseren en aansturen. Al het papier de fabriek uit.

Visie

Wij willen met Normec CareNet Online de keten helder krijgen en de samenwerking tussen food gerelateerde bedrijven ‘from farm till fork’ verbeteren en efficiënter maken. Onze software helpt bij het realiseren van deze visie door de flexibiliteit in inrichting en mogelijkheden tot uitwisseling van data deze visie helpen realiseren. Voedselveiligheid is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij hebben de volgende visie gedefinieerd:

Integraal gebruik van Normec CareNet Online binnen en tussen bedrijven om zo een gemeenschappelijk doel te bereiken, namelijk: voedselveiligheid in de gehele keten.

Aan de slag

Wil je aan de slag met onze  software? De eerste stap is een demo. Wij komen vrijblijvend bij je langs om de hele applicatie te laten zien. Als je besluit om onze applicatie aan te schaffen, plannen we een implementatiedag in. Tijdens deze dag gaan we de volledige applicatie met je inrichten en doornemen. Maak gebruik van onze overstapservice om alle gegevens die je de afgelopen jaren verzameld in één keer door ons te laten overzetten. Mocht je medewerkers hebben die op een later tijdstip pas aan de slag gaan met onze applicatie, dan komen we graag naar je toe om een extra training te verzorgen. Wil je meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Samenwerking met PS in foodservice

Via PS in foodservice kun je alle informatie van je producten op één centrale, digitale plek borgen en beschikbaar stellen aan al jouw groothandels, afnemers in de horeca, zorg, catering en detailhandel en consumenten. Wil je meer weten over PS in foodservice? Bezoek de website.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten