• Nederlands
  • Engels

Kennis up-to-date door online learning software

Zowel voor de HR afdeling als de kwaliteitsafdeling is het doorgaans een flinke klus om te zorgen dat alle medewerkers, inclusief uitzendkrachten, voldoende op de hoogte zijn van de procedures en instructies uit je kwaliteitshandboek. Het digitaliseren van je opleidingsprogramma met online learning software biedt hierbij uitkomst.

Wat is online learning?

Online learning of E-learning is een moderne manier van leren waarbij een digitale leersituatie wordt gerealiseerd aan de hand van een computer, tablet of smartphone. Deze vorm van opleiden is toepasbaar binnen alle branches. Bij E-learning maken we onderscheid tussen een Learning Management System en een Learning Content System. Een Learning Management System is een online e learning platform waarin een cursist online kan leren. Het Learning Management System neemt de gehele administratie rondom de cursisten over zoals het uitnodigen van cursisten voor een E-learning. Een Learning Content System is een platform waarin onderwijsontwikkelaars E-learning modules ontwikkelen of hierin kun je zelf e learning maken. De lesstof in een Learning Content System bestaat meestal uit meerdere leerobjecten. Zoals tekst, afbeeldingen, animaties, video’s en toetsvragen die je via een webpagina kan afspelen. In veel gevallen zijn beide systemen los van elkaar toegepast om cursisten te trainen. Er bestaat echter ook e learning software, waarbij het Learning Management System en Learning Content System met elkaar geïntegreerd zijn. Zo wordt per bedrijf een online e learning platform gecreëerd waarin alle administratie rondom cursisten geregeld wordt en ook alle E-learning trainingen ontwikkeld worden.

e learning

Voordelen online learning software

Het opleiden van medewerkers via E-learning software heeft onder andere de volgende voordelen:

 • Reguliere werkzaamheden blijven door gaan
  Het is voor medewerkers op de werkvloer mogelijk om op verschillende tijdstippen een E-learning te volgen. Hierdoor hoef je de werkzaamheden niet stil te leggen. Alle activiteiten, zoals de productie- en bereidingswerkzaamheden, gaan gewoon door. Hiermee creëer je als organisatie meer flexibiliteit en voorkom je onnodige kosten voor het stilleggen van werkzaamheden.
 • Snel trainen van medewerkers voorafgaand aan de werkzaamheden
  Medewerkers zijn snel en gemakkelijk te trainen. Al voordat zij met nieuwe werkzaamheden van start gaan. Als bedrijf kun je zelfs als vereiste stellen dat medewerkers pas aan de slag mogen binnen je organisatie zodra zij het certificaat voor een bepaalde E-learning behaald hebben.
 • Inzetbaarheid van mensen direct inzichtelijk
  Met een online e learning platform heb je direct inzichtelijk welke medewerkers inzetbaar zijn voor specifieke functies. Zo kun je bij een tijdelijk verminderde bezetting op bepaalde afdelingen direct zien welke collega’s de werkzaamheden over kunnen nemen.
 • Altijd en overal cursussen volgen
  Voor het volgen van de E-learning hoeven cursisten niet meer op gezette tijden op een specifieke plek aanwezig te zijn. Bedrijven kiezen er soms zelfs voor dat medewerkers de E-learning thuis kunnen volgen.
 • Meer differentiëren
  Waar voorheen opleidingen en cursussen vooral generiek waren, wordt tegenwoordig steeds meer gedifferentieerd. Ieder individu leert op een andere manier en heeft een andere opleidingsbehoefte. Met E-learning kun je per medewerker bepalen welke opleidingen benodigd zijn en de medewerker deze opleidingen laten volgen. Denk hierbij ook aan beschikbaarheid van meerdere talen.

Voorbeeld E-learning

Benieuwd hoe een E-learning eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld E-learning. Of ontdek hoe een virtual tour er uit ziet.

Voor ons is het prettig dat we een goed overzicht hebben van de medewerkers die de betreffende werkzaamheden mogen uitvoeren. We zien nu in één oogopslag welke medewerkers hiervoor getraind zijn. Ook tijdens audits zorgt dit voor een goede aantoonbaarheid.

QESH-manager Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo

Wat levert onze E-learning module je op?

Met onze online e learning software bieden we een totaal online e learning platform aan waarbij LMS en LCMS met elkaar geïntegreerd zijn. Hiermee heb je de gehele administratie rondom het uitnodigen van cursisten, certificaten en competentie overzichten volledig in eigen beheer. Ook zelf e learning maken behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld een QA online training of een e learning food hygiëne. Ook maak je eenvoudig gebruik van basis of op maat gemaakte cursussen. Via de rechtenstructuur besteed je het volgen van E-learning cursussen door uitzendkrachten volledig uit aan het uitzendbureau. Via een unieke koppeling met het online handboek zijn medewerkers met handboektrainingen altijd op de hoogte van de meest recente procedures en instructies.

Hierbij enkele voordelen van onze online e learning software op een rij:

 • Kennis van alle medewerkers eenvoudig up-to-date
 • Altijd inzicht in inzetbaarheid van medewerkers via competentiematrix en documentenmatrix
 • Onbeperkt aantal E-learning trainingen in alle gewenste talen

Gratis demonstratie

Wil jij ook de voordelen van e-learning software van Normec CareNet Online ervaren? Laat je gegevens achter en wij komen bij jou een gratis demonstratie geven . Of lees eerst meer over de module E-learning en bekijk de demo video.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten