• Nederlands
  • Engels

Verslagen

Het uitwerken van verslagen van bijvoorbeeld management reviews, recalltesten, validaties, verificaties en het HACCP-team overleg behoort tot de vele werkzaamheden van een kwaliteitsafdeling. Met onze verslagen module digitaliseer je deze verslaglegging. Het verslag werk je uit in de online editor of voeg je als bijlage toe aan de verslagen. Acties voortkomend uit het verslag maak je direct aan, zodat deze gekoppeld zijn aan de verslagen. Acties worden automatisch opgenomen in de centrale actielijst.

 • Direct inzicht in acties voortkomend uit kwaliteitsverslagen

Verslagen in drie stappen

Het opstellen van een digitaal verslag realiseer je in slechts drie stappen:

 1. Bepaal tot welk onderwerp het verslag behoort en stel in wie de memo mag bewerken, bekijken en goedkeuren.
 2. Typ je verslag in de online editor of voeg het verslag direct toe als bijlage.
 3. Voeg eventuele acties toe, welke daarna in de centrale actielijst verschijnen.

Voor al je verslagen

Op deze wijze leg je verslagen vast voor allerlei onderwerpen, zoals recalls, verificaties, validaties, management reviews, interne audits, externe audits, ongedierte inspecties en food defense checks. Tijdens een BRC-, IFS-, FSSC 22000-audit of NVWA inspectie laat je zo snel zien welke openstaande en afgeronde acties zijn voortgekomen uit kwaliteitsverslagen, audits en inspecties.

Realtime overzicht

Als kwaliteitsafdeling beschik je over een realtime overzicht van lopende, afgeronde en goed te keuren verslagen. In het overzicht zie je direct terug hoeveel acties nog open staan voor een verslag. Op deze wijze schakel je tijdig met actiehouders en voorkom je dat verslagen en acties onnodig lang open blijven staan.

Voordelen Memo module

 • Alle kwaliteitsverslagen online beheren
 • Direct acties koppelen aan verslagen
 • Aantal openstaande acties per verslag zichtbaar via centraal overzicht
 • Categoriseren van verslagen
 • Verslag snel compleet door toevoegen van bijlagen
 • Eén overzicht met lopende, afgeronde en goed te keuren verslagen
 • Bepaal wie welke verslagen mag lezen en bewerken
 • Eenvoudige communicatie via de timeline per memo

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

Vraag vrijblijvend een demo aan

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten