• Nederlands
  • Engels

Registraties

Met de module Registraties van Normec CareNet Online automatiseer je al je kwaliteitsregistraties. Op deze wijze heb je direct online inzicht in het verloop van processen binnen de organisatie. Afwijkingen zet je direct om tot acties binnen de organisatie. Als kwaliteitsafdeling of afdelingshoofd heb je altijd inzicht in goedgekeurde en nog te beoordelen registraties. Zo voldoe je op een efficiëntie wijze aan de eisen van wet- en regelgeving, hygiënecodes en diverse certificeringsstandaarden zoals BRC, IFS en FSSC 22000.

 • Breng eenvoudig en de snel de processen in kaart.

Voor diverse soorten registraties

De Registratie module maakt het mogelijk diverse soorten registraties te digitaliseren, variërend van CCP’s en andere operationele parameters tot het vastleggen van bezoekers. Registraties kunnen zowel kwalitatief, kwantitatief als open van aard zijn. Ingevulde registraties koppel je indien gewenst aan partijgegevens, waardoor deze op een later tijdstip makkelijk terug te vinden zijn.

Processen direct inzichtelijk

Alle registraties beheer je in één online systeem en zijn op een slimme wijze toe te kennen aan uitvoerende medewerkers. Afwijkingen zet je tijdens het invoeren van de registratie direct om tot vooraf gedefinieerde acties. Als kwaliteitsafdeling of afdelingshoofd heb je in één oogopslag inzichtelijk welke registraties gecontroleerd en goedgekeurd moeten worden en hoe processen zijn verlopen. Met de realtime statistieken beschik je op ieder moment over managementinformatie en kun je trends in verbeterpunten analyseren. Zo tref je waar nodig snel passende verbetermaatregelen.

Efficiëntie

Het digitaliseren van registraties biedt je de mogelijkheid om efficiënter te werken binnen je organisatie. Deze efficiëntie komt niet alleen door de hierboven beschreven wijze van beheersing, maar ook omdat het papieren registratiesysteem gedeeltelijk of zelfs volledig wordt vervangen. Stel je eens voor dat het printen van grote hoeveelheden papier en de benodigde tijd voor de archivering van ingevulde registraties vanaf nu verleden tijd zijn. Onze Registratie module biedt je deze mogelijkheid.

Voordelen registratiemodule

 • Voor alle soorten registraties
 • Batchgewijze, tijdsgebonden of eenmalige registraties
 • Terugzoeken van registraties op batchniveau
 • Een eigen overzicht van in te voeren registraties per medewerker
 • Automatische pop-up in geval van een afwijking
 • Direct omzetten van afwijkingen naar (vooraf gedefinieerde) acties
 • Acties toekennen aan diverse personen of afdelingen (mogelijkheid tot mailnotificatie)
 • Centraal overzicht van open, verlopen, te verifiëren en afgeronde registraties en acties
 • Realtime statistieken tonen trends in afwijkingen en acties

 

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

Vraag vrijblijvend een demo aan

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten