• nl
  • en

Leveranciers

Het in kaart brengen van de voedselveiligheidsrisico’s van inkoopprocessen vormt een belangrijk onderdeel van een voedselveiligheidssysteem. Met onze module Leveranciers maak je deze inkoopprocessen inzichtelijk en beheers je de risico’s, zodat je voldoet aan de wet- en regelgeving, hygiënecodes en de GFSI erkende standaarden zoals BRC, IFS en FSSC 22000. Dit kunnen bijvoorbeeld risico’s zijn op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit, maar ook risico’s die betrekking hebben op duurzaamheid en milieu.

 • Maak de inkoopprocessen inzichtelijk en beheers de risico’s van je leveranciers.

Risicogroepen

Welke beheersmaatregelen van toepassing zijn voor een bepaalde leverancier of groep leveranciers bepaal je zelf. Op basis van een risicobeoordeling per productgroep stel je de voorwaarden voor goedkeuring per leverancier in. Met behulp van de portal voeren de leveranciers in een eigen online omgeving de data in die voor hen relevant is. Denk hierbij aan kopieën van certificaten, keteninformatie, questionnaires, analyserapporten en productspecificaties.

Complete leveranciersbeheersing

Alle onderdelen die bij de leveranciersbeheersing horen, voer je uit met onze online module. Zo nodig je leveranciers snel uit om gegevens bij te werken met automatische mail notificaties. Questionnaires stel je eenvoudig samen met de online editor. Hiermee kun je bijvoorbeeld per risicogroep en taal een specifieke questionnaire ontwerpen. Nadat de gevraagde beheersmaatregelen door de leverancier zijn ingevoerd, beoordeel je zelf of de gewenste informatie is verkregen en of de leverancier is goedgekeurd.

Direct inzicht in leveranciersstatus

Met het leveranciersoverzicht is in één oogopslag zichtbaar wat de status is van iedere leverancier. Zo filter je bijvoorbeeld snel op ‘afgekeurde leveranciers’. Ook is snel te zien welke informatie dreigt te verlopen of niet volstaat om een bepaald risico te borgen. Hierdoor houd je de leveranciersinformatie altijd actueel en voorkom je dat producten worden ingekocht bij niet goedgekeurde leveranciers.

Wil je de status per leverancier weergeven in je inkoopsoftware, zoals het ERP systeem? We bieden diverse koppelingsmogelijkheden aan, zodat het dubbel invoeren van data niet nodig is. Lees meer te lezen over onze koppelingsmogelijkheden.

Voordelen module Leveranciers

 • Realtime inzicht in de goedkeuringsstatus van leveranciers
 • Risicoprofielen met bijbehorende beheersmaatregelen vaststellen op basis van risicobeoordeling
 • Leveranciers inlog, waarmee leveranciers gevraagde informatie digitaal kunnen aanleveren
 • Goedkeuring van aangeleverde documentatie ligt in handen van kwaliteitsafdeling
 • Eenvoudige communicatie middels automatische uitnodigingsmails en -brieven
 • Online questionnaires ontwerpen per risicogroep en taal
 • Verlopen beheersmaatregelen snel inzichtelijk
 • Mogelijkheid tot koppeling met andere systemen, zoals het ERP-systeem

Alles op één leaflet

Wil je meer lezen over de leveranciers module? Download hieronder de leaflet.

Download de leaflet

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een demo aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten