• Nederlands
  • Engels

Inspectie software

Inspecteer jij al digitaal? Automatiseer al je inspecties en audits met de inspectie app. Hiermee bespaar je tot 60% van je tijd. Met een tablet of smartphone en onze inspectie software is het inplannen, uitvoeren en opvolgen van digitale inspecties makkelijk en efficiënt te realiseren. Je rapportage inclusief foto’s is na elke inspectie direct gereed en statistieken zijn automatisch bijgewerkt. Ook actiepunten zijn online beschikbaar en zet je direct uit naar medewerkers binnen je organisatie. Met automatische mail notificaties en een online dashboard zijn medewerkers altijd direct op de hoogte.

In 2020 nog volledig kosteloos inspecteren, zonder hier tijd en moeite in te investeren? Schaf dan in 2020 nog de inspectie module aan en wij regelen alles voor je. Meer informatie over deze speciale actie.

Veel gevraagde oplossingen

Vele food bedrijven hebben met de inspectie software onderstaande vraagstukken opgelost:

 • Meer inspecties uitvoeren in dezelfde beschikbare tijd
 • Het draagvlak voor kwaliteitszorg binnen de organisatie vergroten
 • Aan de slag gaan met continue verbetertrajecten

Herkenbaar? Of spelen er binnen jouw bedrijf hele andere vraagstukken? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen de oplossingen kunnen bespreken.

Bereken direct hoeveel tijd jij bespaart met het digitaliseren van inspecties

Voor alle soorten inspecties

Kwaliteitsmanagementsystemen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 eisen dat je verschillende soorten inspectierondes uitvoert. Naast productie inspecties worden bij veel bedrijven bijvoorbeeld ook glas- en hard plastic controles, schoonmaakinspecties en food defense checks uitgevoerd. Met onze inspectie software maak je zelf een onbeperkt aantal inspectielijsten en loop je inspectierondes aan de hand van een tablet of smartphone.

Binnen een dag was het hele inspectiesysteem operationeel. Het systeem is gebruiksvriendelijk. We kunnen bijvoorbeeld eenvoudig items aan onze controlerondes toevoegen. Daar hebben we geen systeembeheerder voor nodig.

Directeur Nico Sluis Vleeswaren

App voor inspecties

Met de gratis inspectie app voer je snel en eenvoudig inspecties uit met een tablet of smartphone. Je maakt gebruik van de volgende functies:

 • Direct foto’s en verbeterpunten toevoegen in de app
 • De rapportage is na afloop direct gereed in de door jou gewenste stijl
 • Dictafoonfunctie om verbeterpunten in te spreken
 • Objectieve inspecties met toelichtingen per vraag
 • Inspecties offline uitvoerbaar
 • Herinspectie functie

Trendanalyses

Met enkele klikken op de knop bekijk je trendanalyses van de inspectieresultaten per bedrijfsonderdeel en/of per categorie. Deze analyses gebruik je eenvoudig als KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) of benchmarktool (systematisch onderzoek naar prestaties). Het samenstellen van verificatieverslagen voor periodieke management meetings en directiebeoordelingen is hierdoor een stuk eenvoudiger.

We ervaren een enorme tijdwinst, doordat rapportages meteen klaar zijn en we gemakkelijk trendanalyses kunnen bekijken.

QA Officer SVZ International B.V.

Voordelen digitale inspecties

 • Tot 60% tijdbesparing
 • Rapportage inclusief foto’s en afwijkingen direct gereed
 • Realtime statistieken en trendanalyses
 • Overzichtelijk beheer van openstaande en afgeronde acties
 • Optimale toepassing van de Plan Do Check Act (PDCA) cyclus

Alles op één leaflet

Meer voordelen bekijken?? Download hieronder de leaflet.

Download de leaflet

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

Vraag vrijblijvend een demo aan

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten