• Nederlands
  • Engels

Inspectie software

Inspecteer jij al digitaal? Normec CareNet Online biedt je de mogelijkheid alle inspecties en audits volledig te automatiseren met behulp van de inspectie app. Hiermee bespaar je tot 60% van je tijd. Met behulp van een tablet of smartphone en onze inspectie software is het inplannen, uitvoeren en opvolgen van digitale inspecties makkelijk en efficiënt te realiseren. Je rapportage inclusief foto’s is na elke inspectie direct gereed en statistieken zijn automatisch bijgewerkt. Ook actiepunten zijn online beschikbaar en zet je direct uit naar medewerkers binnen je organisatie. 

Tijd besparen

Door het digitaliseren van inspecties en audits bespaar je gemiddeld tot 60% van je tijd. Deze tijd kun je goed gebruiken op je kwaliteitsafdeling, bijvoorbeeld voor het doorvoeren van verbeteracties en het coachen van mensen op de werkvloer. Wil je weten hoeveel tijd jij bespaart met het digitaliseren van inspecties? Bereken het met onze tijdbesparing calculator.

Bereken hier hoeveel jij bespaart met het digitaliseren van inspecties

Voor alle soorten inspecties

Kwaliteitsmanagementsystemen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 eisen dat je verschillende soorten inspectierondes uitvoert. Ook als je werkt volgens hygiënecodes is het verstandig regelmatig inspecties uit te voeren en zo te controleren of je locatie aan de gestelde eisen voldoet. Naast productie inspecties worden bij veel bedrijven bijvoorbeeld ook glas- en hard plastic controles, schoonmaakinspecties en food defense checks uitgevoerd. Met onze inspectie software maak je zelf een onbeperkt aantal inspectielijsten en loop je inspectierondes aan de hand van een tablet of smartphone.

Binnen een dag was het hele inspectiesysteem operationeel. Het systeem is gebruiksvriendelijk. We kunnen bijvoorbeeld eenvoudig items aan onze controlerondes toevoegen. Daar hebben we geen systeembeheerder voor nodig.

aldus de directeur van Nico Sluis Vleeswaren

App voor inspecties

Na het downloaden van onze gratis app voer je snel en eenvoudig inspecties uit met een tablet of smartphone. Foto’s en afwijkingen voeg je gemakkelijk toe tijdens een inspectie en deze zijn na het afronden direct in de rapportage zichtbaar. Met de dictafoonfunctie spreek je afwijkingen in, waarbij deze direct omgezet worden tot tekst. Aan de hand van toelichtingen per vraag ziet de inspecteur waar hij op moet letten. Op die manier hanteer je altijd dezelfde normen om de inspectie zo objectief mogelijk te uit te voeren. Onze inspectie app kan offline worden toegepast, zo voer je ook inspecties uit als geen internetverbinding beschikbaar is. Plan een herinspectie in om alleen de punten te controleren waarbij een tekortkoming is geconstateerd.

Trendanalyses

Met enkele klikken op de knop bekijk je trendanalyses van de inspectieresultaten per bedrijfsonderdeel en/of per categorie. Deze analyses gebruik je eenvoudig als KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) of benchmarktool (systematisch onderzoek naar prestaties). Het samenstellen van verificatieverslagen ten behoeve van periodieke management meetings en directiebeoordelingen is hierdoor een stuk eenvoudiger.

Voordelen inspectie app

 • 60% tijdsbesparing
 • Inspectielijsten volledig naar eigen wens op te stellen
 • Centrale planning en actielijst met filteropties
 • Inspecties via tablet (inclusief foto’s)
 • Inspecties offline uitvoerbaar
 • Rapportage inclusief foto’s en afwijkingen direct gereed
 • Automatisch gegenereerde statistieken en trendanalyses met filteropties
 • PDCA (Plan Do Check Act) cyclus voor geconstateerde afwijkingen maken continue verbetering mogelijk
 • Acties toekennen aan diverse personen of afdelingen
 • Automatische mail notificaties
 • Herinspectie functie

Alles op één leaflet

Wil je meer lezen over de inspectie module? Download hieronder de leaflet.

Download de leaflet

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een demo aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten