• Nederlands
  • Engels

Handboek

Kwaliteitsmanagement en het beheren van een handboek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met onze module Handboek beheer je alle documenten digitaal. Via je eigen beveiligde online database heb je altijd toegang tot het handboek met de laatste documentversies. Door het online aanpassen en goedkeuren van documenten, werken medewerkers altijd met de meest recente versies. Daarnaast bepaal je zelf welke documenten medewerkers mogen zien en aanpassen in het online handboek. Zodat iedere medewerker automatisch inzicht heeft in een eigen persoonlijk handboek.

Handboekbeheer

Of je als bedrijf nu één of meerdere handboeken hebt, met de Handboek module ziet iedere medewerker alleen de documenten die voor hem of haar van toepassing zijn. Het is mogelijk om meerdere handboeken aan te maken en te beheren én om meerdere handboeken samen te voegen tot één handboek. Zo hoef je slechts eenmalig een document aan te passen. Benieuwd hoe een kwaliteitshandboek er digitaal uit ziet? Bekijk een voorbeeld.

Eenvoudig in gebruik

Documenten maak en beheer je gemakkelijk met de online editor. Met de automatische kop- en voettekst stel je eenmalig de gewenste lay-out voor al je handboekdocumenten in je eigen gewenste huisstijl in. Afbeeldingen en filmpjes (YouTube) worden direct weergegeven in het document.

Nadat een document is goedgekeurd, krijgt deze automatisch een nieuwe versie en is deze direct online inzichtelijk voor alle medewerkers die toegang hebben tot dat document. Verlopen, goed te keuren en afgekeurde documenten zijn overzichtelijk te beheren.

We kunnen documenten snel vinden, wijzigingen zijn overzichtelijk weergeven en er is altijd sprake van een duidelijk versiebeheer. De kans op fouten in het versie- en datumbeheer is nihil.

vertelt de QA manager van Special Refining Company

Efficiëntie

Snel online documenten opstellen en aanpassen met automatisch versie- en wijzigingsbeheer is volgens ons de nieuwe manier van kwaliteitsmanagement. Met de automatische inhoudsopgave heb je altijd een up-to-date overzicht van alle documenten. De module beschikt over een handige zoekfunctie zodat je snel het juiste document kunt vinden. Binnen en tussen documenten klik je snel door met behulp van hyperlinks.

Voordelen module Handboek

 • Documenten altijd en overal beschikbaar
 • Automatisch versiebeheer
 • Verlopen documenten direct inzichtelijk
 • Beheersing van één centraal handboek voor meerdere afdelingen/ locaties/ divisies
 • Medewerkers zien alleen de documenten die voor hen van toepassing zijn
 • Automatische inhoudsopgave
 • Unieke functie voor het zoeken binnen handboekdocumenten
 • Mogelijkheid tot het geven van tags aan documenten
 • Automatisch register van wijzigingen
 • Integreren van video’s/afbeeldingen binnen handboekdocumenten
 • Mogelijkheid tot het gebruik van automatische mail notificaties
 • Mogelijkheid tot hyperlinken binnen en tussen documenten

Alles op één leaflet

Wil je meer lezen over de handboek module? Download hieronder de leaflet.

Download de leaflet

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een demo aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten