• Nederlands
    • Engels

Handboek

Kwaliteitsmanagement en het beheren van een handboek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de module Handboek beheer je alle documenten digitaal. Via je eigen beveiligde online omgeving heb je altijd en overal toegang tot het handboek. Door het online aanpassen en goedkeuren van documenten, werken medewerkers altijd met de meest recente versies. Je bepaalt zelf wie welke documenten mag zien en bewerken in het online handboek. Zo beschikt iedere medewerker over een eigen persoonlijk handboek.

Veel gevraagde oplossingen

Vele food bedrijven hebben met het online handboek de onderstaande vraagstukken opgelost:

  • De foutgevoeligheid in het handboekbeheer verlagen.
  • Zorgen dat alle medewerkers over de juiste documentversies beschikken.
  • Handboeken van meerdere locaties samenvoegen tot één handboek, waarbij de locaties alleen de documenten zien die voor hen van toepassing zijn.

Vaak werden deze oplossingen voorafgaande aan een audit of juist na een audit gevraagd. Ben jij ook op zoek naar een oplossing voor het kwaliteitshandboek? Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Efficiëntie

Of nu één of meerdere handboeken hebt, met de Handboek module ziet iedere medewerker alleen de documenten die voor hem of haar van toepassing zijn. Het is mogelijk om meerdere handboeken aan te maken en te beheren én om meerdere handboeken samen te voegen tot één handboek. Zo hoef je maar eenmalig een document aan te passen. Benieuwd hoe een kwaliteitshandboek er digitaal uit ziet? Bekijk een voorbeeld.

Eenvoudig in gebruik

Documenten maak en beheer je gemakkelijk met de online editor. Met de automatische kop- en voettekst stel je eenmalig de gewenste lay-out voor al je handboekdocumenten in je eigen gewenste huisstijl in. Afbeeldingen en video’s (YouTube) worden direct weergegeven in het document.

Nadat een document is goedgekeurd, krijgt deze automatisch een nieuwe versie en is deze direct online inzichtelijk voor alle medewerkers die toegang hebben tot dat document. Verlopen, goed te keuren en afgekeurde documenten zijn overzichtelijk te beheren.

We kunnen documenten snel vinden, wijzigingen zijn overzichtelijk weergeven en er is altijd sprake van een duidelijk versiebeheer. De kans op fouten in het versie- en datumbeheer is nihil.

vertelt de QA manager van Special Refining Company

Kwaliteitsborging

Snel online documenten opstellen en aanpassen met automatisch versie- en wijzigingsbeheer is volgens ons de nieuwe manier van kwaliteitsmanagement. Met de automatische inhoudsopgave heb je altijd een up-to-date overzicht van alle documenten. De module beschikt over een handige zoekfunctie zodat je snel het juiste document vindt. Binnen en tussen documenten klik je snel door via hyperlinks.

Voordelen module Handboek

  • Documenten altijd en overal beschikbaar
  • Medewerkers zien alleen de documenten die voor hen van toepassing zijn
  • Automatisch versiebeheer, register van wijzigingen en automatische inhoudsopgave
  • Beheer één centraal handboek voor alle locaties
  • Automatische mailnotificaties bij nieuwe of gewijzigde documenten

Alles op één leaflet

Wil je alle voordelen van het online handboek bekijken? Download hieronder de leaflet.

Download de leaflet

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

Vraag vrijblijvend een demo aan

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten