• Nederlands
  • Engels

E-learning software

Met online E-learning software train je medewerkers op ieder moment en op elke gewenste locatie. Het onderbreken van belangrijke productieprocessen is niet meer nodig. Tegelijkertijd voldoe je aan de eisen in diverse kwaliteitsnormen (zoals BRCIFS en FSSC 22000), wet- en regelgeving en hygiënecodes. In onze E-learning software ontwerp je een onbeperkt aantal trainingen en laat je alle medewerkers trainingen volgen in iedere gewenste taal. Dit allemaal binnen één applicatie. 

Veel gevraagde oplossingen

Tal van food bedrijven hebben met de E-learning de onderstaande vraagstukken opgelost:

 • Nieuwe en tijdelijke medewerkers moeten voor aanvang van werkzaamheden altijd voldoende getraind zijn in de juiste taal.
 • Kwaliteitsnormen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 en retailers vereisen inzicht in behaalde en nog te behalen competenties.
 • Medewerkers moeten bij iedere nieuwe of gewijzigde instructie getraind worden zonder de productie stil te leggen.

Komen deze vraagstukken jou bekend voor? Of loop je tegen andere vraagstukken aan? Laat het ons weten, zodat we je snel verder kunnen helpen.

Compleet online opleidingsplan

Met de E-learning module creëer je zelf een compleet opleidingsplan met een onbeperkt aantal E-learning trainingen. Door functieprofielen te koppelen aan competenties en trainingen zorg je ervoor dat alle medewerkers getraind zijn voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Hiermee is de inzetbaarheid van (tijdelijke) medewerkers altijd inzichtelijk. Cursisten nodig je eenvoudig uit via een automatische mail of uitnodigingsbrief.

Naast E-learning trainingen bieden we de volgende mogelijkheden:

 • Handboektrainingen
  Met handboektrainingen zet je alle documenten van je online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Zo zorg je dat medewerkers voldoende op de hoogte zijn van alle procedures en instructies. Behoud altijd het overzicht met de documentenmatrix.
 • Virtual tours
  Trainingen sluiten nóg beter aan op de praktijk met onze Virtual tours. Met een virtuele rondleiding door je fabriek laat je medewerkers en uitzendkrachten op een leuke, efficiënte én effectieve manier zien wat de huisregels, werkinstructies en procedures binnen je bedrijf zijn. Bekijk hier een voorbeeld van een virtual tour.
 • Externe trainingen
  Maak je opleidingsplan compleet door ook certificaten van extern gevolgde trainingen en bijbehorende competenties vast te leggen in de E-learning module.

Zelf interactieve E-learning trainingen ontwerpen

Met de online editor van de E-learning software maak je in een handomdraai zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen in de gewenste stijl. Maak trainingen interactief met bewegende (.gif) afbeeldingen, YouTube video’s en de diverse vragenopties. Ook certificaten en uitnodigingsbrieven ontwerp je (of ontwerpen wij) volledig naar eigen wens.

Vooral als nieuwe medewerkers via een uitzendbureau komen, is E-learning ideaal. Het uitzendbureau zorgt ervoor dat de uitzendkrachten de E-learning hebben gevolgd, voordat ze bij ons komen werken.

vertelt de KAM-manager van Group of Butchers

Kant-en-klare E-learning

In samenwerking met Normec Training & Education, een Cedeo erkend opleidingsinstituut voor de levensmiddelenindustrie, zijn kant-en-klare Cedeo erkende E-learning trainingen samengesteld. Deze voldoen aan de eisen die gesteld zijn in onder andere de BRC, IFS en FSSC 22000 standaarden. De volgende trainingen zijn bijvoorbeeld beschikbaar:

 • Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne
 • Allergenen in productie
 • Food defense

Op maat gemaakte trainingen

Zelf geen tijd om een training te ontwikkelen? Wij helpen je met op maat gemaakt trainingen. Niet alleen ‘food’ gerelateerde onderwerpen zijn geschikt voor E-learning, maar denk ook aan zorg, hygiënecodes, Arbo, veiligheid, gastvrijheid, Animal Welfare, milieu en duurzaamheid. Uiteraard zorgen wij dat de trainingen beschikbaar zijn in je eigen gewenste huisstijl. Hebben medewerkers moeite met de Nederlandse taal? E-learning trainingen kunnen in alle gewenste talen worden gerealiseerd en gevolgd.

Sinds we E-learning aanbieden aan alle medewerkers (inclusief uitzendkrachten) merken we dat iedereen goed op de hoogte is van de richtlijnen met betrekking tot voedselveiligheid en hygiëne. Hiermee kunnen we onze kwaliteit beter waarborgen.

aldus de adjunct directeur van Nijland Food

Voordelen module E-learning

 • Eén compleet opleidingsplan voor alle opleidingen
 • Altijd en overal cursussen laten volgen in iedere gewenste taal
 • Altijd inzicht in inzetbaarheid van medewerkers via automatische competentiematrix
 • Trainen van uitzendkrachten uitbesteden aan uitzendbureau(s) via unieke rechtenstructuur
 • Zelf een onbeperkt aantal trainingen ontwerpen of maak gebruik van standaard of op maat gemaakte trainingen

Alles op één leaflet

Wil je meer voordelen lezen? Download hieronder de leaflet.

Download de leaflet

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

Vraag vrijblijvend een demo aan

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten