• Nederlands
  • Engels

E-learning software

Het klassikaal of persoonlijk trainen van (uitzend)personeel neemt de nodige tijd in beslag. Met E-learning is dit verleden tijd. Hiermee train je medewerkers op ieder moment en op elke gewenste locatie. Ook het onderbreken van belangrijke productieprocessen is niet meer nodig. Tegelijkertijd voldoe je meteen aan de eisen zoals gesteld in diverse kwaliteitsstandaarden (zoals BRC, IFS en FSSC 22000), wet- en regelgeving en hygiënecodes. Met onze E-learning software kun je zelf trainingen inplannen en laten uitvoeren in iedere gewenste taal. Dit allemaal binnen één applicatie.

Compleet online opleidingsplan

Met de E-learning module creëer je een compleet opleidingsplan met E-learning trainingen in eigen beheer, indien gewenst gekoppeld met je eigen P&O, HRM en/of ERP systeem. Met functieprofielen en competenties zorg je ervoor dat alle medewerkers getraind zijn voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Ook is de inzetbaarheid van (tijdelijke) medewerkers bij bijvoorbeeld ziekteverzuim direct inzichtelijk.

Naast E-learning trainingen bieden we de volgende mogelijkheden:

 • Handboektrainingen
  Met handboektrainingen zet je alle documenten van je online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Zo zorg je dat medewerkers voldoende op de hoogte zijn van alle procedures en instructies. In de documentenmatrix zie je direct wie welke handboektrainingen gevolgd heeft of nog moet volgen.
 • Virtual tours
  Trainingen sluiten nóg beter aan bij de praktijk met onze Virtual tours. Met een virtuele rondleiding door je fabriek laat je medewerkers en uitzendkrachten op een leuke, efficiënte én effectieve manier zien wat de huisregels, werkinstructies en procedures binnen je bedrijf zijn.
 • Externe trainingen
  Certificaten van extern gevolgde trainingen en bijbehorende competenties leg je ook vast in de E-learning module om zo je opleidingsplan compleet te maken.

Zelf interactieve E-learning trainingen ontwerpen

Met de online editor van de E-learning module maak je in een handomdraai zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen in je bedrijfslay-out. Maak trainingen interactief met bewegende (.gif) afbeeldingen, YouTube video’s en de diverse vragenopties. Ook certificaten en uitnodigingsbrieven ontwerp je (of ontwerpen wij) volledig naar eigen wens.

Vooral als nieuwe medewerkers via een uitzendbureau komen, is E-learning ideaal. Het uitzendbureau zorgt ervoor dat de uitzendkrachten de E-learning hebben gevolgd, voordat ze bij ons komen werken.

vertelt de KAM-manager van Group of Butchers

Kant-en-klare E-learning

In samenwerking met Normec Training & Education, een Cedeo erkend opleidingsinstituut voor de levensmiddelenindustrie, zijn kant-en-klare Cedeo erkende E-learning trainingen samengesteld. Deze voldoen aan de eisen die gesteld zijn in onder andere de BRC, IFS en FSSC 22000 standaarden. De volgende trainingen zijn bijvoorbeeld beschikbaar:

Op maat gemaakte trainingen

Zelf geen tijd om een training te ontwikkelen en de training is niet kant en klaar beschikbaar? Wij helpen je met op maat gemaakt trainingen. Niet alleen ‘food’ gerelateerde onderwerpen zijn geschikt voor E-learning, maar denk ook aan zorg, hygiënecodes, Arbo, veiligheid, gastvrijheid, Animal Welfare, milieu en duurzaamheid. Uiteraard zorgen wij dat de trainingen beschikbaar zijn in je eigen gewenste huisstijl. Hebben medewerkers moeite met de Nederlandse taal? E-learning trainingen kunnen in alle gewenste talen worden gerealiseerd en gevolgd.

Sinds we E-learning aanbieden aan alle medewerkers (inclusief uitzendkrachten) merken we dat iedereen goed op de hoogte is van de richtlijnen met betrekking tot voedselveiligheid en hygiëne. Hiermee kunnen we onze kwaliteit beter waarborgen.

aldus de adjunct directeur van Nijland Food

Voordelen module E-learning

 • Ontwikkel zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen in eigen huisstijl
 • Kant-en-klare of op maat gemaakte trainingen aan te kopen via BK Opleidingen & Trainingen
 • Altijd en overal cursussen volgen
 • Certificaat direct beschikbaar bij slagen
 • Uitnodigen van cursisten via automatische mail of brief
 • Snel overzicht via online planning
 • Reguliere werkzaamheden kunnen door blijven gaan
 • Aansluiting bij opleidingsniveau en taal van medewerkers
 • Snel inzicht in inzetbaarheid van medewerkers via de automatische competentiematrix
 • Mogelijkheid tot het uitbesteden van beheer aan uitzendbureau(s) via unieke rechtenstructuur
 • Importmogelijkheid voor resultaten externe trainingen (bijv. BHV of training on the job)
 • Snel trainen van medewerkers voorafgaande aan werkzaamheden

Alles op één leaflet

Wil je meer lezen over de e-learning module? Download hieronder de leaflet.

Download de leaflet

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vrijblijvend een demo aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten