• Nederlands
  • Engels

Actielijst

Op de kwaliteitsafdeling komen acties voort vanuit allerlei verschillende invalshoeken. De kunst is om als kwaliteitsafdeling alle acties overzichtelijk te verzamelen en uit te zetten naar de juiste personen binnen de organisatie. En dan moet je ook nog eens tijdig controleren of de acties voldoende zijn uitgevoerd of zijn afgerond. De Centrale Actielijst helpt je om het overzicht te behouden en tijdig bij te sturen waar dat nodig is.

 • Acties overzichtelijke beheren en afhandelen volgens BRC, IFS en FSSC 22000 eisen

Eén complete actielijst

Werk je met de modules Inspecties en/of Registraties van Normec CareNet Online? Dan worden de acties die voortkomen uit uitgevoerde inspecties en registraties automatisch overgenomen in de Centrale Actielijst. Maar ook als je niet met deze modules werkt, haal je veel voordeel uit het gebruik van de Centrale Actielijst. Zo maak je zelf losse acties aan welke je categoriseert. Acties die voortkomen uit memo’s worden automatisch opgenomen in de Centrale Actielijst. Je hebt dus nooit meer te maken met losse acties die in diverse documenten en lijsten ‘rondzweven’.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Als kwaliteitsafdeling moet je de diverse acties uitzetten naar de juiste personen binnen de organisatie. Met de Centrale Actielijst zet je acties online uit naar de juiste personen. Je stelt collega’s eenvoudig op de hoogte van uit te voeren acties via automatische mail notificaties. Via de Centrale Actielijst houd je precies bij wat de lopende, verlopen, goed te keuren en afgeronde acties zijn. Zo zorg je voor een gedeelde verantwoordelijkheid ten aanzien van kwaliteitszorg binnen je organisatie en behoud je op de kwaliteitsafdeling het overzicht.

Werken conform BRC, IFS en FSSC 22000 eisen

Bij het afhandelen van de digitale acties werk je uiteraard volledig volgens eisen zoals gesteld in bijvoorbeeld de BRC, IFS en FSSC 22000 standaard. De oorzaakanalyse en corrigerende maatregelen voer je per actie in. Bovendien heb je extra mogelijkheden, zoals het toekennen van vooraf gedefinieerde oorzaken (bijvoorbeeld Mens, Materiaal, Machine en Methode). Bewijsmateriaal voor de afhandeling van de actie neem je per actie op in de timeline. Een actie is pas echt afgehandeld als deze volledig is goedgekeurd door de ingestelde verificateur.

Voordelen centrale actielijst

 • Eén complete actielijst
 • Eenvoudig acties uitzetten naar verantwoordelijken binnen organisatie
 • Persoonlijke actielijst per gebruiker
 • Persoonlijk actieoverzicht in dashboard
 • Snelle communicatie met automatische mailnotificaties
 • Realtime inzicht in openstaande, verlopen en goed te keuren acties
 • Acties toekennen aan gewenste categorieën
 • Werkwijze conform GFSI erkende standaarden
 • Alle gegevens per actie bij elkaar

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

Vraag vrijblijvend een demo aan

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten