• Nederlands
    • Engels

Wet- en regelgeving

Ieder bedrijf dat met voedsel of voedselgerelateerde producten werkt, moet voldoen aan voedselveiligheidseisen die gesteld zijn in de wet- en regelgeving. Hierin wordt onder andere aangegeven dat bedrijven verplicht zijn om te werken volgens een HACCP-plan.

Controle op naleving wet- en regelgeving

Overheidsinstanties zoals de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) en FAVV (Federaal agentschap voor de voedselveiligheid van de voedselketen in België) houden toezicht op de naleving van wet- en regelgeving. Dit betekent dat inspecteurs en auditors regelmatig (onaangekondigde) inspecties en audits uitvoeren bij bedrijven. Bij tekortkomingen worden waarschuwingen of boetes afgegeven.

Automatisering van je HACCP-plan

Beheersmaatregelen die voortkomen uit het HACCP-plan beheer je eenvoudig via de online applicatie. Door automatisering houd je kwaliteitszaken snel en gemakkelijk bij. Bovendien deel je informatie handig binnen de organisatie, zodat medewerkers tijdig op de hoogte zijn van wijzigingen en op te volgen acties.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten