• Nederlands
    • Engels

Retail

Hoewel bedrijven in de praktijk vaak eisen dat hun leveranciers gecertificeerd zijn volgens een GFSI- erkende standaard, hebben diverse grote retail organisaties daarnaast nog een eigen standaard met eisen samengesteld. Om aan deze retailers te mogen leveren moet je als bedrijf ook aan al deze eisen voldoen. Om te controleren of bedrijven werkelijk aan deze eisen voldoen, worden door retailers regelmatig (onaangekondigde) audits uitgevoerd bij leveranciers.

Welke retail standaarden zijn er?

Voorbeelden van organisaties die eigen retail standaarden hanteren zijn:

  • Tesco
  • YUM
  • McDonalds
  • Marks & Spencer
  • Subway

Kun je voldoen aan retail standaarden als je werkt met Normec CareNet Online?

De software is ontwikkeld door kwaliteitsmanagers met meer dan 20 jaar ervaring binnen alle branches en sectoren in de levensmiddelenindustrie. Ook de inhoud van retail standaarden is als basis gebruikt voor de ontwikkeling, zodat ieder voedselgerelateerd bedrijf moeiteloos kwaliteitszaken kan automatiseren. Zo houd je alle kwaliteitszaken keurig op orde en kom je tijdens (onverwachte) klantaudits niet voor verrassingen te staan.

Audit checks

Wil je controleren of je organisatie aan de gestelde eisen uit de retail standaarden zoals Tesco of YUM voldoet? Wij leveren in de Inspectie module complete audit checklijsten aan met alle eisen van de betreffende retailer. Met behulp van je tablet of smartphone voer je met de app zelf de audit checks uit. Afwijkingen voer of spreek je direct in en foto’s voeg je onbeperkt toe. Na afloop is je auditrapportage inclusief afwijkingen, opmerkingen en foto’s direct gereed.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten