• Nederlands
    • Engels

Overige

Naast voedselveiligheidsstandaarden bestaan er nog andere certificeringsstandaarden die we binnen verschillende sectoren terug zien.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsystemen
  • ISO 14001 Milieumanagementsystemen
  • ISO 45001 Arbomanagementsystemen
  • ISO 50001 Energiemanagementsystemen
  • NTA 8620 Specificatie van een veiligheidsmanagementsysteem voor risico’s van zware ongevallen

Normen gebaseerd op High Level Structure (HLS)

Sinds 2012 vormt de High Level Structure (HLS) het uitgangspunt en de basis voor nieuwe en herziene ISO-managementsysteemnormen. Deze structuur zorgt voor goed op elkaar afgestemde en eenvoudig te integreren managementsysteemnormen. ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 zijn inmiddels herzien en gebaseerd op deze structuur. Onze online software sluit hier naadloos op aan. Zo leg je verslagen vast met de memo functie. Daaruit voortkomende acties komen direct in de centrale actielijst te staan, waarin je alle acties eenvoudig beheert en toekent aan verantwoordelijken binnen je organisatie.

Automatiseer je managementsysteem

Of je nu een kwaliteits-, mileu-, arbo- of energiemanagementsysteem hebt, automatisering van je managementsysteem zorgt ervoor dat je in de praktijk tijd bespaart en efficiënter te werk gaat. Met een online handboek beheer en deel je documentatie van je managementsysteem gemakkelijk binnen de organisatie. Uiteraard is het ook van groot belang dat medewerkers binnen je organisatie voortdurend op de hoogte zijn van werkinstructies en beheersmaatregelen. Met E-learning train je nieuwe, tijdelijke en vaste medewerkers flexibel. Controle op naleving van wet- en regelgeving en certificeringseisen voer je snel uit via de Inspectietool app. Hiermee verkrijg je direct inzicht in probleempunten, zodat je doelgericht te werk gaat om continue verbetering te realiseren.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten