• nl
    • en

ISO 22000

ISO 22000 vormt de basis voor een internationaal ISO-voedselveiligheidscertificaat. Bedrijven binnen de gehele voedselketen kunnen zich voor ISO 22000 laten certificeren.

GFSI-erkend?

ISO 22000 is niet GFSI-erkend. ISO 22000 vormt een onderdeel van de certificering voor FSSC 22000, dat wel GFSI-erkend is. Hiervoor moet je echter aan aanvullende eisen te voldoen, zoals opgenomen in de FSSC 22000- en ISO/TS 22002-1-standaarden. Dit omvat bijvoorbeeld locatiespecifieke, food defense en voedselintegriteitseisen.

Wat kan de applicatie betekenen voor je ISO 22000-certificering?

De software van Normec CareNet Online is volledig ingericht om te voldoen aan de eisen zoals gesteld in de ISO 22000-standaard. Zo is je managementinformatie real-time inzichtelijk via statistieken en stel je medewerkers snel op de hoogte van wijzigingen en uit te voeren acties. Het trainen van medewerkers realiseer je flexibel met E-learning.

Bel afspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Probeer het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten