• Nederlands
    • Engels

GFSI

GFSI staat voor Global Food Safety Initiative en wordt gevormd door een aantal wereldwijd belangrijke spelers in de voedingsindustrie. De visie van de GFSI is veilig voedsel voor alle consumenten. De GFSI heeft eisen vastgelegd waar voedselveiligheidsstandaarden aan moeten voldoen om erkend te worden door de GFSI.

Welke standaarden zijn GFSI-erkend?

Onder andere de volgende standaarden zijn momenteel GFSI-erkend:

  • BRC Global standard (food safety, storage and distribution, packaging and packaging materials and distribution)
  • IFS standard (food, logistics, PACsecure)
  • FSSC 22000

Als bedrijf in de food sector heb je de mogelijkheid om je voor één van deze standaarden te laten certificeren als je bedrijfsactiviteit voldoet aan de scope van de betreffende standaard.

Voldoen aan GFSI-erkende standaarden

Heeft je organisatie een BRC-, IFS- of FSSC 22000-certificaat of wil je het bedrijf voor één van deze standaarden laten certificeren? Met onze applicatie realiseer je een efficiënte en transparante kwaliteitsborging om te voldoen aan de eisen uit de diverse certificeringsstandaarden.

Audit checks

Wil je controleren je organisatie aan de gestelde eisen uit de BRC-, IFS- of FSSC 22000- standaard voldoet? Wij leveren in de Inspectie module complete audit checklijsten aan met alle gewenste normelementen. Met behulp van je tablet of smartphone voer je met de Inspectietool app zelf de audit checks uit. Afwijkingen voer of spreek je direct in en foto’s voeg je onbeperkt toe. Na afloop is je auditrapportage inclusief afwijkingen, opmerkingen en foto’s direct gereed.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten