• Nederlands
    • Engels

Hoe verloopt een demo presentatie?

We komen graag naar je toe

Zodra je een demo aanvraag hebt ingediend, neemt één van onze accountmanagers contact met je op. Deze bespreekt jouw wensen en samen plannen jullie een demo in op de door jou gewenste datum, tijd en locatie. Omdat onze applicatie een online applicatie, is het voor ons geen probleem om de demo op de door jouw gewenste locatie te verzorgen. Zo hoeven we ook zo min mogelijk van je kostbare tijd in beslag te nemen.

Ben je maar een beperkte tijd beschikbaar om de demo te bekijken? Geen probleem. Op basis van de beschikbare tijd passen we de opzet van de demo voor je aan. Laat het ons gerust vooraf weten als je specifieke vraagstukken hebt. Wij zorgen dat we voorbereid op pad gaan, zodat we je snel en doeltreffend kunnen informeren.

Interactieve demo

Onze accountmanagers komen op de afgesproken datum en tijd naar je toe. Tijdens de demo gaan zij in op de huidige situatie, je wensen en vraagstukken. Vervolgens bekijken jullie samen de applicatie en wordt deze uitgebreid toegelicht. Ook nemen ze direct de modules met je door die oplossingen bieden voor je vraagstuk of wens.

Vrijblijvende offerte

Na afloop van de demo stellen we een vrijblijvende offerte met plan van aanpak voor de implementatiedag voor je op. Zo kun je alles nog eens rustig doornemen, voordat je besluit of je de kwaliteitszaken wilt gaan automatiseren.

Demo inplannen?

Nieuwsgierig geworden? Plan meteen je demo in.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten