• Nederlands
    • Engels

Een training volgen

Tijdens de implementatiedag verzorgen onze consultants een training voor de medewerkers die op dat moment met de applicatie gaan werken. Als je graag een extra training wilt ontvangen, bijvoorbeeld voor nieuwe collega’s, bieden we je diverse mogelijkheden.

Aanvullende praktijktraining

Onze implementatie consultants kunnen aanvullende praktijktrainingen op de door jou gewenste locaties verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je nieuwe collega’s hebt die met de applicatie aan de slag gaan. Ook kan het zijn dat je vragen hebt over specifieke onderwerpen die onze consultants tijdens een praktijktraining met je doornemen. Ongeacht de vraag komen we graag bij je langs om je verder te helpen.

Open inschrijving training

Leer in één dag alles over onze applicatie. Tijdens deze klassikale training wordt uitgelegd hoe de verschillende modules toepasbaar zijn in de praktijk. Verder worden de rollen, rechten en verschillende gebruikers toegelicht en uitgewerkt. Deze training is voor nieuwe medewerkers die aan de slag gaan met de applicatie, maar kan ook als opfriscursus dienen.

Deze training wordt verzorgd door Normec Training & Education. Op de website staan de cursusdata en kun je je inschrijven voor de training.

E-learning

Leer snel de basis door middel van E-learning. Met de algemene E-learning training over onze applicatie leer je op een door jou gewenst moment de belangrijkste functies van de applicatie kennen. Ook is het mogelijk om een specifieke E-learning training over één van onze modules te volgen.

Interesse?

Vraag je je af welke training het beste aansluit bij je wensen? We helpen je graag verder. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten