• Nederlands
    • Engels

Leren door virtuele rondleidingen

Om voedselveilige producten te realiseren, wil je dat alle medewerkers altijd op de hoogte zijn van de regels binnen je bedrijf. Het liefste al vóórdat ze de productie binnen stappen. Dat kan! Met virtual tours geef je medewerkers een rondleiding door de productielocatie en leren ze meteen over alle instructies, procedures en éénpuntslessen. En dat allemaal via de computer of tablet. Hiermee is leren niet alleen leuker, maar ook flexibeler en efficiënter dan ooit.

Benieuwd hoe dit er uit ziet? Klik op de knop om direct een voorbeeld van een virtual tour te bekijken.

Op maat gemaakte virtual tour

De virtual tours maken we voor jou op maat. Een tour wordt weergegeven in onze E-learning module, zodat je met vragen direct kunt toetsen of medewerkers de tour volledig doorlopen en begrepen hebben. Na afronding van de training ontvangen zij bij een voldoende score direct een certificaat.

Mogelijke toepassingen

De toepassingsmogelijkheden van virtual tours zijn eindeloos. De volgende trainingssituaties lenen zich uitermate goed voor virtual tours:

  • Introductie van nieuwe medewerkers of uitzendkrachten
  • CCP trainingen
  • Éénpuntslessen
  • De perfecte resultaten van inspectieronden
  • Rondleiding door je bedrijf

Een volledig opleidingsplan

Als je kiest voor E-learning met virtual tours, beschik je direct over een compleet opleidingsplan. Hierin plaats je zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen, nodig je cursisten uit om trainingen te volgen en behoud je als HR manager en kwaliteitsmanager altijd het overzicht met de competentiematrix. Hiermee zie je altijd direct welke medewerkers inzetbaar zijn voor welke functies. Wil je meer weten over onze E-learning software? Bekijk de demo video over deze module.

Waar wacht je op?

Vraag snel een demo aan. Laat je gegevens achter en wij komen onze software gratis demonstreren.

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

Welkom!
Sluiten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten