• Nederlands
  • Engels

Het verloop van een implementatiedag

We vinden het belangrijk dat je als klant goed geïnformeerd van start gaat. Daarom plannen we altijd een implementatiedag met je in, voordat je onze software gaat gebruiken. Tijdens deze dag komen de volgende activiteiten aan bod:

 • Inrichting van jouw persoonlijke bedrijfswebsite
  Tijdens de implementatiedag richten we jouw persoonlijke bedrijfswebsite in met de door jou gewenste instellingen. Je bepaalt zelf wie toegang krijgt tot je bedrijfswebsite en wat de gebruikers mogen zien en doen in de applicatie. Deze instellingen kun je op een later moment altijd zelf nog aanpassen.
 • Praktijktraining
  We verzorgen per module een praktijktraining waarbij je alle ins en outs over de module te weten komt. Ook je collega’s die veel met de applicatie gaan werken kunnen uiteraard bij deze training aansluiten. Na afloop van de training ben je volledig geïnformeerd over het werken met onze applicatie en kun je direct aan de slag.
 • 24/7 support
  Tijdens de implementatiedag geven we je veel informatie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je dingen vergeet. Alles wat we je vertellen en laten zien, kun je namelijk 24/7 nalezen op onze online supportpagina. Hier kun je per module en onderdeel alles stap voor stap nog eens doornemen. Als je er niet direct uit komt, neem dan contact op met ons supportteam via chat, mail of telefoon.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten