• Nederlands
    • Engels

Data koppelingen

Het dubbel invoeren van data in verschillende applicaties behoort binnen de industrie vaak tot de orde van de dag. Dit leidt tot hogere foutgevoeligheid, inefficiëntie en daardoor hogere kosten. Omdat wij vinden dat bedrijven zo snel en efficiënt mogelijk moeten kunnen werken, bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om vanuit onze applicatie koppelingen te realiseren met andere software.

Wij kunnen drie soorten koppelingsmogelijkheden realiseren: directe koppelingen, semi directe koppelingen en indirecte koppelingen. Welke soort binnen jouw bedrijf toegepast kan worden is afhankelijk van de mogelijkheden die de andere software partij aanbiedt. In alle gevallen gaan we samen met de andere software aanbieder de mogelijkheden bekijken en de best passende koppeling realiseren.

Directe koppelingen

directe-koppelingen-api

Wij bieden een directe koppeling aan middels een API (Application Programming Interface). Bij een directie koppeling als een API kunnen data velden van onze applicatie gekoppeld worden aan de data velden van de andere applicatie. Op de achtergrond kan precies worden bepaald welke datavelden aan elkaar gekoppeld dienen te worden. Zo kan met één klik op de knop data “gepusht” worden naar overeenkomende datavelden in de andere applicatie en andersom. Als gebruiker zie je deze koppeling en de details hiervan niet, maar de functionaliteiten hiervan kun je wel gebruiken. Een voorbeeld hiervan is een knop binnen onze Specificatie module waarbij je na één klik op de knop de betreffende data direct synchroniseert met PS in Foodservice. Ook kunnen bijvoorbeeld personeelsgegevens vanuit je ERP pakket gepushd worden naar onze applicatie, zodat alle personeelsgegevens automatisch beschikbaar zijn voor de E-learning module.

Semi directe koppelingen

semi-directe-kppelingen-ftpEen semi directe koppeling kunnen wij realiseren met een FTP (File Transfer Protocol). Hierbij kan door middel van een klik op de knop of een vooraf ingestelde frequentie een (op maat gemaakte) export worden verkregen, welke op een specifieke plaats wordt neergezet. De andere applicatie kan vervolgens door middel van een klik op de knop of een vooraf ingestelde frequentie met een “pull” bericht nagaan of op die specifieke plaats een nieuwere versie van het bestand aanwezig. Indien dit het geval is, wordt het bestand door de applicatie automatisch geïmporteerd en wordt de betreffende data in de applicatie vervangen door de nieuwe data. FTP koppelingen passen wij bijvoorbeeld toe voor Espera printersoftware.

 

 

Indirecte koppelingen

indirecte-koppelingen-export-imporWij kunnen ook voorzien in indirecte koppelingen door middel van CSV/XML export- en importbestanden. Zo kan bijvoorbeeld een exportbestand (op maat) worden gecreëerd waarna deze kan worden gedownload op je computer. Vervolgens kan dit bestand direct worden geïmporteerd in een andere applicatie. Hiermee worden de datavelden van onze applicatie exact overgenomen in de andere applicatie, maar dan met de tussenkomst van een export en import handeling. Deze optie wordt in de praktijk bijvoorbeeld toegepast voor het realiseren van koppelingen met diverse ERP systemen, maar ook voor het verkrijgen van kant en klare overzichten met specifieke gewenste data.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten