• Nederlands
  • Engels

Cloud applicatie

Onze software is een cloud applicatie. Dit wordt ook wel Software as a Service (SaaS) genoemd, een software die als een online dienst wordt aangeboden. Dit betekent dat je de software niet hoeft aan te schaffen of te installeren, maar je maakt er gebruik van op basis van een jaarlijkse licentie. Wij zorgen voor installatie, onderhoud, verbetering en beheer van de QA applicatie. Als gebruiker benader je de software via het internet op jouw persoonlijke beveiligde bedrijfswebsite.

Wat is cloud computing?

Het principe van cloud computing is eigenlijk vrij simpel: waar vroeger gegevens, applicaties en software alleen op een fysieke locatie toegankelijk en op te slaan waren, kan dat nu allemaal via een externe online cloud. Dit betekent onder andere dat gebruikers zelf geen software hoeven te updaten of moeten investeren in extra opslagcapaciteit.

De voornaamste reden voor ondernemers om over te stappen naar cloud diensten is kostenbesparing. Zo hoef je niet meer te investeren in een eigen server of software, maar huur je beiden van providers zoals Normec CareNet Online. Ook hoeven er geen zware computers te worden aangeschaft, omdat alle processen online draaien. Cloud werken heeft nog meer voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk
  Vertraging, files, noodweer. Op jaarbasis missen medewerkers heel wat productieve uurtjes omdat ze verlaat op kantoor zijn. Cloud computing maakt dat  medewerkers iedere ruimte kunnen transformeren tot werkplek, waar dan ook ter wereld. Omdat gegevens en toepassingen overal toegankelijk zijn, kan iedereen flexibel en locatie onafhankelijk werken.
 • Flexibele inrichting
  Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Om die reden is onze software eenvoudig aanpassen aan de unieke vereisten van jouw bedrijf en branche. We richten de software naar wens voor je in.
 • Automatische updates
  Cloud computing maakt gebruik van online software die automatisch wordt bijgewerkt door de provider. Dit scheelt tijd en geld, omdat je zelf geen handmatige updates meer hoeft in te plannen en uit te voeren. Daarnaast gaan updates razendsnel.
 • Betaling naar gebruik
  De toekomst laat zich lastig voorspellen. Een organisatie kan in de loop der jaren groeien of krimpen. Cloud diensten zijn schaalbaar, wat inhoudt dat de prijs afhankelijk is van het verbruik. De capaciteit en de prijs schakelen dus automatisch met het bedrijf mee, zonder dat men zelf actief hoeft te bezuinigen of investeren in software en hardware.
 • Betrouwbare beveiliging
  Je data staat niet langer op harde schijven of laptops, maar wordt ondergebracht in een beveiligd datacenter waar de cloud servers draaien. Hackers en virusbouwers zullen daar niet snel binnen dringen, aangezien datacenters dedicated met hun beveiliging bezig zijn. Ook het kopiëren van de harde schijf of het stelen van laptops zal niet voor problemen zorgen. Daarnaast is onze software beveiligd met een SSL-certificaat wat alle data versleutelt (encrypted).
  Ondernemers hebben dikwijls één eigen server draaien. Zodra er iets fout gaat in de hardware betekent dit dat men geen toegang meer heeft tot de IT-omgeving. Een cloud dienst draait op meerdere servers waardoor een calamiteit de ondernemer niet buiten het systeem sluit. Men kan dus altijd blijven doorwerken. Wij garanderen een uptime van 99,9%.

Onze oplossingen

Onze alles-in-één software bestaat uit verschillende online QA modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Bekijk hier alle modules of plan direct een gratis demo met onze accountmanager Martijn.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten