• Nederlands
    • Engels
Transport & logistiek

Transport & logistiek

Als transporteur of opslaglocatie van voedingsmiddelen moet je voldoen aan diverse HACCP-eisen om voedselveiligheid tijdens transport en opslag te garanderen aan je afnemers. Instructies en procedures om aan de wettelijke eisen te voldoen, zijn vastgelegd in hygiënecodes, zoals de Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen. Sommige klanten stellen strengere eisen, bijvoorbeeld dat je in het bezit bent van een BRC- of IFS-certificaat. Wij bieden een online QA oplossing waarmee je kwaliteitszaken snel en efficiënt beheert.

Borging van kwaliteitszaken

Je bedrijf vormt een belangrijke schakel in de gehele voedselketen. Klanten moeten erop vertrouwen dat de voedselveiligheid tijdens transport en opslag volledig gewaarborgd blijft. Je hebt hierbij te maken met onderwerpen als reiniging en ontsmetting, temperatuurcontrole, persoonlijke hygiëne en tracking & tracing van goederenstromen. Ook de aanwezigheid van food defense maatregelen wordt door afnemers steeds vaker vereist.

Met de online software van Normec CareNet Online digitaliseer je diverse kwaliteitszaken zoals inspecties, registraties en documentatie. Zo voer je met de inspectiemodule zeer snelle hygiëne, food defense en glas en hard plastic inspecties uit. Temperatuurbeheersing en schoonmaakcontroles registreer je eenvoudig met onze registratiemodule. Documenten uit je kwaliteitshandboek deel je overzichtelijk met medewerkers binnen de gehele organisatie, waarbij je op documentniveau bepaalt wie het document mag lezen of bewerken.

Training op elk moment

Als transporteur of opslaglocatie ben je maar zelden met alle medewerkers tegelijkertijd op dezelfde plek aanwezig, waardoor het klassikaal trainen van medewerkers lastig te realiseren is. Met onze E-learning module bepaal je zelf wie welke training op welk moment moet volgen. De cursisten kunnen de E-learning vervolgens op iedere computer met een internetverbinding en internetbrowser uitvoeren. Hierdoor behoort zelfs thuisstudie tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan E-learning trainingen zoals voedselveiligheid en HACCP, arbo, milieu en veiligheid.

Horeca en catering boxarrow-up

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten