• Nederlands
    • Engels
Retail & Groothandel

Retail & Groothandel

Zieke consumenten, recalls, schadeclaims, daar wil je als retailer of groothandel liever niet mee te maken krijgen. Of je nu werkt volgens een eigen kwaliteitssysteem of een hygiënecode zoals de CBL-Hygiënecode, scherpe aandacht voor voedselveiligheid en kwaliteit is ieder moment van de dag van groot belang. Met de online QA software van Normec CareNet Online heb je de kwaliteitszaken in je winkel(s) continu goed op orde.

Inspecties NVWA

De NVWA voert regelmatig inspecties uit bij supermarkten, speciaalzaken en groothandels. Hierbij worden bijvoorbeeld de hygiëne, ongediertebeheersing, temperatuurbeheersing en registraties beoordeeld. Als de resultaten minder goed zijn en je meerdere malen een boete ontvangt, kom je onder verscherpt toezicht te staan. Inspectieresultaten worden door de NVWA kenbaar gemaakt, waarbij slechte resultaten het imago van je bedrijf kunnen schaden. Door regelmatig inspecties uit te voeren binnen je winkel(s) kun je waar nodig tijdig verbetermaatregelen treffen. Zo blijf je een constante kwaliteit leveren richting je klanten en kom je niet voor verrassingen te staan tijdens externe inspecties zoals van de NVWA. Inspectierondes loop je op basis van de eisen uit de hygiënecode of op basis van je eigen kwaliteitshandboek.

Handige inspectietool voor retailorganisaties

Diverse retailorganisatie hebben het gemak van onze Inspectie module al kunnen ervaren. Zo worden dagelijks honderden inspecties uitgevoerd door winkelmedewerkers en winkelinspecteurs. Na afloop van de inspectie kan de rapportage direct gemaild worden naar de betreffende winkel. Vanuit het hoofdkantoor behoud je altijd het overzicht van uitgevoerde en nog uit te voeren inspecties en stuur je via realtime statistieken direct bij waar dat nodig is.

Het maatwerk heeft voor ons bijgedragen aan een betere reactietijd en compleetheid van taken vanuit de winkels. Filialen en het hoofdkantoor hebben nu beter inzicht in uitgevoerde en nog openstaande taken

vertelt de Manager Algemene Zaken van Detailresult Groep B.V.

Gemakkelijk online beheren

Ook overige kwaliteitszaken, zoals specificaties, leveranciersbeheersing, registraties en het kwaliteitshandboek beheer je gemakkelijk online. Hiermee zorg je voor een efficiënte borging van je kwaliteitszaken en transparantie binnen en (indien gewenst) buiten je organisatie. Informatie deel je gemakkelijk binnen de gehele organisatie, ook als je meerdere locaties hebt. Het trainen van medewerkers realiseer je eenvoudig via de E-learning module van Normec CareNet Online. Zo heb je als HR afdeling en kwaliteitsmanager altijd inzicht in welke competenties door welke medewerker behaald zijn.

Branche retail groothandel boxarrow-up

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten