• Nederlands
    • Engels
Horeca & catering

Horeca & catering

Als horeca- of cateringbedrijf (of -keten) moet je continu op scherp staan om tevredenheid van de gasten te waarborgen. Werken volgens de HACCP-richtlijnen is hierbij van groot belang. Hierbij kun je denken aan zaken als hygiëne, temperatuurbeheersing en allergeneninformatie. Met de online QA software van Normec CareNet Online zorg je voor een eenvoudige en overzichtelijke manier van kwaliteitsborging.

Hygiënecodes

In de Hygiënecode voor de horeca en de Hygiënecode voor contractcatering en inflightcatering is beschreven aan welke voedselveiligheidseisen je als horeca of catering bedrijf moet voldoen. Controle op naleving van deze eisen wordt uitgevoerd door de NVWA. Sinds begin 2017 biedt de NVWA de Horeca Inspectiekaart app aan waarin inspectieresultaten van de horeca in Nederland worden weergegeven. Een slecht resultaat is nu dus ook direct zichtbaar voor de consument en kan mogelijk leiden tot minder gasten in je restaurant.

Inzicht

Door kwaliteitszaken binnen je bedrijf continu goed inzichtelijk te hebben, voorkom je dat gasten ontevreden zijn en tekortkomingen tijdens NVWA inspecties voorkomen. Digitalisering helpt je hierbij. Wij bieden hiervoor diverse online modules aan die zeer goed toepasbaar zijn binnen horeca- en cateringbedrijven. Onze online software is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en is dus zowel voor individuele restaurants als voor franchisers of ketens toepasbaar.

Horeca en catering boxarrow-up

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten