• Nederlands
    • Engels
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Binnen de gezondheidszorg heb je te maken met een kwetsbare doelgroep, zoals ouderen en zieke mensen. Zij hebben in de regel een verminderde weerstand, waardoor het naleven van hygiëneregels en voldoen aan eisen zoals temperatuurcontroles van producten des te belangrijker is. Wij bieden een online QA software waarmee je kwaliteitszaken binnen je zorgorganisatie efficiënt beheerst.

Om te voldoen aan de HACCP-eisen in de gezondheidszorg zijn de volgende hygiënecodes opgesteld:

  • Hygiënecode voor kleine instellingen in kinderopvang, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en jeugdzorg
  • Hygiënecode voor voedingsverzorging in woonvormen
  • Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en defensie

Orde op zaken

Of je nu een eigen kwaliteitshandboek hebt opgesteld of werkt volgens een hygiënecode, het is voor de kwaliteitsafdeling dagelijks een flinke klus om alle zaken op orde te houden. De NVWA voert regelmatig inspecties uit om te controleren of alle HACCP-eisen juist worden nageleefd. Als zorginstelling kom je natuurlijk liever niet voor verrassingen te staan tijdens zo’n inspectie.

Automatisering

Verschillende zorginstellingen hebben al mogen ervaren dat het automatiseren van kwaliteitszaken helpt om kwaliteitsborging op een efficiënte en transparante wijze te realiseren. Zo voer je met onze Inspectietool app eenvoudig hygiëne inspecties uit in de centrale keuken, regenereerkeuken en in de diverse afdelingskeukens en registreer je temperaturen en schoonmaak met de registratiemodule. Documenten deel je gemakkelijk binnen de gehele organisatie met het online Handboek, waarbij je instelt welke documenten voor welke afdeling beschikbaar zijn. Inkoopspecificaties en certificaten leg je vast met de module Leveranciers, zodat je snel inzicht hebt in goedgekeurde leveranciers. Met de module Specificaties bereken je eenvoudig recepturen, waarbij je direct inzicht hebt in voedingswaarden om zo gezond mogelijke gerechten uit te geven aan de cliënten. Met de allergenenmatrix heb je direct inzicht in de aan-/ of afwezige allergenen per gerecht. Het trainen van medewerkers ten aanzien van HACCP, maar ook op gebied van ARBO, milieu en veiligheid realiseer je flexibel en overzichtelijk met de E-learning module.

gezondheidszorg boxarrow-up

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten