• Nederlands
  • Engels

Gezond en veilig eten staat in het middelpunt van de belangstelling. Niet alleen bij consumenten, maar ook in de politiek, de wetenschap, de media en in de productieketen zelf. Voor afnemers als supermarkten en instellingen heeft het garanderen van de voedselveiligheid daarom vaak ook de hoogste prioriteit. Wij helpen je met online QA software bij het onderhouden en optimaliseren van het kwaliteitssysteem om aan de eisen van afnemers en de overheid te voldoen.

Standaarden

Food bedrijven passen vaak certificeringsstandaarden zoals BRC, IFS of FSSC 22000 toe om te voldoen aan klanteisen. Deze certificeringsstandaarden, maar ook diverse retailstandaarden en wet- en regelgeving, omvatten een steeds uitgebreider pakket van eisen. Zo zijn de eisen in deze standaarden niet alleen meer gericht op voedselveiligheid, maar ook op voedselintegriteit. In de risicoanalyse moet je als producent naast mogelijke (onopzettelijke) besmettingen ook rekening houden met mogelijke opzettelijke besmettingen (food defense). De wet- en regelgeving voor etiketteringseisen is de afgelopen jaren aanzienlijk aangescherpt om consumenten beter te kunnen informeren. Daarnaast moet je meer dan ooit informatie uitwisselen met leveranciers en klanten om kwaliteit en voedselveiligheid binnen de gehele keten te borgen. Dit alles maakt dat het takenpakket van een kwaliteitsafdeling steeds uitgebreider wordt.

Eén omgeving

Met de online applicatie van Normec CareNet Online automatiseer je alle kwaliteitszaken van jouw productielocatie binnen één online omgeving. Hierdoor voer je kwaliteitstaken efficiënter uit, zorg je voor meer transparantie binnen en buiten je organisatie en borg je het kwaliteitssysteem beter. Dit alles zorgt voor tijdsbesparing en uiteindelijk kostenbesparing voor je kwaliteitsafdeling. Bovendien heb je snel inzicht in openstaande acties, zodat je tijdig kunt bijsturen waar dat nodig is en niet voor verrassingen komt te staan tijdens bijvoorbeeld onaangekondigde audits of inspecties.

De applicatie is te gebruiken binnen alle food gerelateerde sectoren, zoals:

 • AGF, sappen, zuidvruchten en noten
 • Additieven en supplementen
 • Bakkerijen, banket en zoetwaren
 • Convenience
 • Dranken
 • Granen, zaden en peulvruchten
 • Pluimvee
 • Specerijen, kruiden, koffie, thee en cacao
 • Verpakkingen
 • Visindustrie
 • Vlees
 • Zuivel, kaas en ijs
branche agf sappen zuidvruchten en noten boxarrow-up

Belafspraak maken

We bellen je graag terug om je meer informatie te geven. Je kunt ons ook altijd bellen op 073 553 0678.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten