• Nederlands
    • Engels

Branches

Een alles-in-één QA applicatie die bestaat uit meerdere modules en geschikt is voor jouw branche? Dan is onze applicatie de applicatie die je nodig hebt! We hebben een aantal branches waarin onze software toegepast kan worden voor je toegelicht.

Food

Food

Met de online applicatie van Normec CareNet Online automatiseer je alle kwaliteitszaken binnen één online omgeving. Vraag een gratis demo aan!

Retail & Groothandel

Retail & Groothandel

Wil je de kwaliteitszaken in jouw winkels continu goed op orde hebben? Dat kan met de online QA software van Normec CareNet Online.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Het automatiseren van kwaliteitszaken helpt je om kwaliteitsborging in centrale- en afdelingskeukens van je gezondheidsinstelling op een efficiënte en transparante wijze te realiseren.

Horeca & catering

Horeca & catering

Wij bieden diverse online modules aan die zeer goed toepasbaar zijn binnen horeca- en cateringbedrijven. Zo heb je altijd en overal inzicht in de voedselkwaliteitsborging van de diverse locaties.

Transport & logistiek

Transport & logistiek

Wij bieden een online QA oplossing waarmee je kwaliteitszaken voor opslag en transport snel en efficiënt beheert.

Overige branches

Overige branches

Onze QA software is flexibel in te richten, waardoor deze binnen iedere branche toepasbaar is.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Demo aanvragen Ervaar het geheel vrijblijvend

Vraag nu de demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

CareNet Online QA Software gaat verder als Normec CareNet Online

CareNet Online QA Software heet vanaf 3 juni Normec CareNet Online. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec als één krachtig merk naar buiten toe.

Op zoek naar geautomatiseerde online QA oplossingen voor het optimaliseren van je kwaliteitsbeheerssysteem om slimmer en sneller te werken? Dat kan met onze alles-in-één QA software, die bestaat uit meerdere modules. Welke modules je wilt gebruiken, bepaal je helemaal zelf. Zo heb je altijd en overal inzicht in de processen op verschillende locaties. Waar en wanneer je maar wilt.

Sluiten